Misli.com 2.lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldakspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken dış transfer çalışmalarına da devam ediyor.
Kırmızı lacivertli temsilcimiz şuana kadar dış transferde Berat Vardar, Ali Şahin Terzi, Efe Gecili  ve Muhammet Çelik ile  anlaşarak kadrosuna katmıştı.
Kırmızı- Lacivertli ekip şimdide eski Süper Lig ve TFF 1. Lig futbolcusu olan 32 yaşındaki tecrübeli sağ kanat oyuncusu Ahmet Arı’yı kadrosuna kattı.  
Tecrübeli futbolcu Ahmet Arı, dün Zonguldak’a gelerek Zonguldakspor yönetimi ile  bir araya geldi. Yapılan görüşmede yönetim Ahmet Arı ile her konuda anlaşma sağladı. 
AHMET ARI KİMDİR?
Tecrübeli futbolcu, Bursaspor başta olmak üzere Gaziantepspor, Gaziantepspor BB, Samsunspor, Denizlispor, Karşıyaspor, Şanlıurfaspor, Altınorduspor, Menemen Belediyespor, Sivas Belediyespor, Bayrampaşaspor, Tokatspor, Diyerbekirspor ve son olarak ta Mardin  Fosfatspor’da forma girdi. 
ATTIĞI GOLLER VE OYNADIĞI LİGLER
Arı, Süper Ligde 58 maçta 3 gol, TFF 1. Lig’de 93 maçta 14 gol, 2. Lig Kırmızı Grup’ta 52 maçta 10 gol, Türkiye Kupası 22 maçta 2 gol kaydetti. Ayrıca Arı, 3. Lig 1. Grup’ta 12 maç, 3. Lig 2. Grup’ta 9 maç,  3. Lig 3. Grup’ta 8 maç, 2. Lig Beyaz Grup’ta 8 maç, Avrupa Ligi 1 maç, 2. Lig Play-off maçında da 1 kez forma giydi