Belediye 4x4’lük

 

Zonguldak Belediyespor Ereğli deplasmanında Kepez’i 3-1 mağlup ederek, üst üste 4’üncü galibiyetini aldı ve yenilmezlik serisini 5 maça çıkardı.

 

***************

Dedeman Süper Amatör Lig’de mücadele eden Zonguldak Belediyespor, kazanmayı alışkanlık haline getirdi. 10’uncu haftada Ereğli Deplasmanında Kepez Çaylıoğluspor ile karşılaşan Zonguldak Belediyespor sahadan 3-1 galip ayrılarak  üst üste 4’üncü maçını kazandı.

Lig’de ilk 6 haftalık periyodu galibiyetsiz geçen Zonguldak Belediyespor, seriye bağladı. Mavi beyazlı Ontemmuzspor ile başlayan galibiyetler zincirine İhsaniyespor, Bayatspor derken Kepez’i de ekledi. Cumartesi günü Beyçayır Sahası’nda Kepez ile karşılaşan Zonguldak Belediyespor,  üstün oynadığı ilk yarıyı Ahmet Gemicioğlu ve Önder Karakaş’ın golleriyle 2-0 önde kapattı. İkincin yarının hem başında Kepez 10 kişi kaldı. Zonguldak Belediyespor, eksik oynayan rakibi karşısında rahat bir futbol sergileyerek sahadan 3-1 galip ayrıldı. Zonguldak Belediyespor’un bir diğer golü Emre’den geldi. Zonguldak Belediyespor bu sonuçla üst üste 4’üncü galibiyetini alırken, yenilmezlik serisini de 5 maça çıkardı.

Eren ARSLANYILMAZ

 

 

Toplu sonuçlar

Kepez Çaylıoğlu-Zonguldak Belediyespor: 1-3

Ereğli Akınspor-Kilimli Belediyespor: 1-0

Bayatspor-İhsaniyespor: 4-2

Ontemmuzspor-Çaycumaspor: 2-3

ÇATES Işıkspor-Alaplı Belediyespor: 0-2