Zonguldak Belediyespor bünyesindeki tekvandoculara milli davet…   Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından düzenlenecek Yıldızlar Milli Takım Gelişim kampına Zonguldak Belediyespor’dan 2 sporcu davet edildi.Federasyon tarafından düzenlenen ve milli takımların alt yapısına oyuncu kazandırılmak amacı taşıyan Anadolu Yıldızlar Ligi’nde (ANALİG) gösterdikleri performans ve elde ettikleri derece ile dikkat çeken Zonguldak Belediyespor’un tekvandocuları Milli Takım Gelişim kampına davet edildi.  Sena Nur Kaya ile Melisa Çetin’in yer alacağı Gelişim Kampı, 16-25 Nisan 2015 tarihleri arasında Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde düzenlenecek. Zonguldak İl Karması ile katıldıkları Anadolu Yıldızlar Ligi’nde yarı finale kadar yükselme başarısı gösteren ve 55 kg’da 3’üncü olan Sena Nur Kaya ile 51 Kg’da 2’nci olan Melisa Çetin, Antalya yolculuğu öncesi Antrenör  Bülent Çiçek nezaretinde dün Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i ziyaret etti. Ziyarette Kulüp Başkanı Necat Uludüz, yönetim kurulu üyeleri Abdullah Bakır ve Mustafa Kaya’da katıldı.Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, sporcuları tebrik ederek onları altın ile ödüllendirdi.
“GURURLANIYORUZ”
Spora çok büyük önem verdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, “ Birçok branşta spor faaliyetlerine katılıyoruz. Sporcularımızın başarıları bizi gururlandırıyor. Sporcuların Antrenörlerini ve onları yetiştiren ailelerine teşekkür ediyorum. Kulüp Başkanımız bütün branşları yakından takip ediyor. Bizde burada olduğumuz sürece sosyal ve kültürel çalışmalarımıza her zaman ağırlık vereceğiz” dedi.
“BAŞARILAR BİZİ MOTİVE EDİYOR”Kulüp Başkanı Necat Uludüz ise, “3 senenin ardından Kulüp olarak yeniden faaliyetlerimize başladık. Bu başarıların olması bizi mutlu ediyor, daha fazla motive ediyor. Mücadele ettiğimiz her branşta Ekonomik gücümüz daha iyi olursa başarılarımızı daha  fazla attırmak istiyoruz. Çocuklarımızın kahve köşelerinden kurtulup ta spor branşına katılması başarılı olması onların Milli takımda yer alan sporculardan farkının olmadığını gösteriyor. Yeterli olanaklar verilsin, daha fazla salonlar olsun. Belediye olarak bize de görev düşüyor. Bu az imkanlarla çocuklarla bunları başarıyor. İmkanlar daha fazla oldukça başarıda artacaktır” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ