Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden temsilcimiz  Devrek Belediyespor’un Teknik Direktörü, ayrıca Zonguldakspor ve Galatasaray'ın efsanevi Milli futbolcusu Savaş Demiral, Devrek Beldiyespor başta olmak üzere Zonguldakspor’un İnegölspor’u 2-1 yendiği müsabaka hakkında açıklamada bulundu.  

HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Devrek Belediyespor olarak hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten Savaş Demiral, “Benim olduğum her yerde hedef her zaman şampiyonluktur. Pandemi döneminde bayağı sıkıntılar yaşıyoruz. İnşallah en kısa zamanda bu sıkıntıları aşıp yolumuza devam edeceğiz. Hedefin olmadığı yerde bizim olmamız mümkün değil. Hedefi yakalamak için buraya geldik. Futbol adına iyi şeyler yapmayı düşünüyoruz” dedi.

6 PUANLIK MAÇTI

Zonguldak spor-İnegölspor karşılaşmasını değerlendiren Demiral, “Eski günlerimiz önümüze geldi. İyi bir futbol olmamasına rağmen 3 puan önemli. Çünkü zorlu bir maçı rakibinizle oynuyorsunuz. Bana göre 6 puanlık bir maçtı. Zonguldak bunu başardı. Zonguldakspor inşallah kümede kalır ve eski günlerimizi yâd eder” şeklinde konuştu.