Zonguldak Kömürspor,  sözleşmesi sona eren Berkan Akdeniz ile a ulaştı.

BERKAN AKDENİZ’DE MUTLU SON

Zonguldak Kömürspor, orta saha oyuncusu Berkan Akdeniz’in işini bitirdi. Dün Kulüp Binası’nda Hakan Hürfikir ile masaya oturan Berkan, kulüp ile her konuda anlaştı. Gelecek sezonda kırmızı-lacivertli formayı giyecek 24 yaşındaki futbolcu Berkan,  bugün resmi sözleşmeye imza atacak.

************

Zonguldak Kömürspor, Mayıs ayı sonunda sözleşmesi sona eren 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Berkan Akdeniz ile yeniden anlaşma sağladı. Dün transferden sorumlu yönetici Hakan Hürfikir ile görüşen Berkan,  prensip anlaşmasına vardı.

2’nci Lig’de mücadele etmeye hazırlanan Zonguldak Kömürspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Dış transferde sessiz fakat derinden ilerleyen kırmızı-lacivertli takım, iç transferde sözleşmesi sona eren oyuncuları bir bir kadroya katıyor. Önce savunmacı Burak Et ve orta saha oyuncusu Turan Yılmaz ile anlaşan Zonguldak Kömürspor, son olarak Berkan Akdeniz’in işini bitirdi. Zonguldak Kömürspor, sözleşmesi sona eren ve gelecek sezonda da kadroda görmek istediği 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Berkan Akdeniz ile dün bir görüşme yaptı.  Genç oyuncu Berkan, dün kulüp binasında Hakan Hürfikir ile masaya oturdu. Tarafların birbirine şartlarını sunduğu görüşmede, futbolcu ile her konuda anlaşıldı. Yeniden kırmızı-lacivertli formayı giyecek Berkan, bugün resmi sözleşmeye imza atacak.

GOLCÜ ORTA SAHA

Zonguldak Kömürspor’a 2 sezon önce Kilimli Belediyespor’dan transfer olan Berkan Akdeniz, kırmızı-lacivertli takımda 3’üncü sezonunu yaşayacak.  Orta saha oyuncusu Zonguldak Kömürspor’da 2 sezonda oldukça başarılı maçlar çıkardı. İlk sezonunda 35 resmi maça çıkan Berkan, 6 gol kaydetmişti. Kırmızı-lacivertli takımın orta sahasında bir dinamo görevi üstlenen genç oyuncu bu sezon ise harika bir sezon geçirdi. Zonguldak Kömürspor’da 34 maça çıkan Berkan, 9 kez gol sevinci yaşadı.  

Eren ARSLANYILMAZ

15

2 sezondur Zonguldak Kömürspor forması giyen Berkan Akdeniz, 15 gol attı

 

Zonguldak Kömürspor’da Burak ve Turan’dan sonra Berkan’da da işlem tamam

Kendisini yeniden kırmızı-lacivertli renklere bağlayan imzayı bugün atacak Berkan, 3’üncü sezonunu yaşayacak

 

 

Ali Temur yarın geliyor

Zonguldak Kömürspor Berkan’ın ardından sözleşmesi sona eren sol bek Ali Temur ile bir görüşme yapacak. Temur, yarın şartları görüşmek üzere Zonguldak’ta olacak.

*******************

Zonguldak Kömürspor’a devre arasında Gaziosmanpaşaspor’dan transfer edilen ve geçtiğimiz sezonun son haftalarında gösterdiği başarılı performansla beğeni kazanan Ali Temur, Zonguldak’a gelecek. Sözleşmesi sona eren sol bek Ali Temur, yarın kulüp binasında bir görüşme yapacak. Şartların konuşulacağı görüşmede olumlu sonuç çıkması halinde resmi sözleşmeler imzalanacak.

27 yaşındaki sol bek Ali Temur, Zonguldak Kömürspor ile 10 maça çıkmış ve 900 dakika süre almıştı

 

Zonguldak Kömürspor, bugün sürpriz bir futbolcu ile masaya oturacak

Kim bu sürpriz futbolcu?

Sözleşmesi sona eren futbolcularla görüşen ve şartlarda anlaşan Zonguldak Kömürspor, dış transferde de atağa kalktı. Şimdiye dek dış transferde  hiçbir futbolcuyu ile anlaşamayan kırmızı-lacivertli takım, bugün sürpriz bir isim ile masaya oturacağı öğrenildi.  İsminin sır gibi saklandığı bu futbolcunun kim olduğu merakla bekleniyor