Ereğli Belediyespor, Bikoko transferinde pürüzleri gideremezse,  listesindeki diğer isimlerle görüşmelerini hızlandıracak. 

 

BİKOKA OLMAZSA,  HEDEFTEKİLER:

LEVENT KALE&HAKAN DOĞAN

 Bölgesel Amatör Lig takımı Ereğli Belediyespor, Severin Brice Bikoko transferinde sona gelmiş olsa da aradaki pürüzleri gidermiş değil.   Bu nedenle  alternatifler üzerinde duran eflatun-beyazlı takım,  Levent Kale ve Hakan Doğan’ı B Planı olarak devreye sokacak.

 

************

2017-2018 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek Ereğli Belediyespor, transferde yeniden gaza bastı. Yaptığı flaş transferlerle şampiyonluğun daha şimdiden favorisi konumuna gelen eflatun-beyazlı takım, geçtiğimiz sezon Yeni Orduspor (Güzelorduspor) forması giyen Severin Brice Bikoko  transferinde pürüzleri henüz gidermiş değil.  Eflatun-beyazlı takım, 29 yaşındaki Kamerunlu forvet  transferini yüzde 80 oranında çözmesine rağmen, olası bir aksilikte   B planlarını devreye sokacak.

Siyahi golcüde yaşanacak sorunu göz önünde bulunduran Ereğli yönetimi, forvet  transferi  listesinde yer alan iki futbolcu ile temaslarını hızlandıracak. Eflatun-beyazlı takım,  33 yaşındaki futbolcu Levent Kale ile 27 yaşındaki bir başka forvet Hakan Doğan’ı alternatifler arasında tutuyor.

 

2’NCİ VE 3’ÜNCÜ LİG TECRÜBESİNE SAHİP

1999 yılında MKE Ankaragücüspor altyapısında futbola başlayan Levent Kale, 18 yıllık futbolculuk yaşantısında önemli kulüplerin formasını giydi.  Uzun yıllar profesyonel olarak top koşturan 33 yaşındaki forvet, Ankaragücü, Divriğispor, Sivas Belediyespor, Gebzespor, Yozgatspor, İnegölspor, Darıca Gençlerbirliğispor ve Türk Metal Kırıkhanspor’da oynadı.  Kale, Söz konusu bu takımlarda  17 Türkiye Kupası, 231 3’üncü Lig, 124 2’nci lig maçına çıktı. Türkiye kupasında 4, 3’üncü Lig’de 62 ve 2’nci Lig 25 gol atan Kale, toplamda 91 kez ağları sarstı

 ADANASPOR ALTYAPISINDA FUTBOLA BAŞLADI
Adana Seyhan doğumlu olan 27 yaşındaki forvet oyuncusu Hakan Doğan, futbola memleketinin takımı Anadaspor’da başladı. 2006 yılında turuncu-beyazlı takımın altyapısında yeşil sahaya ayak basan Hakan,  3 yıl sonra Düzcespor’a kiralandı.  Düzcespor ve Adanaspor macerası sona eren Hakan, sırasıyla Akdeniz Belediyespor, 68 Yeni Aksarayspor, Utaş Uşakspor ve Osmanispor’da oynadı.

 

OSMANİYESPOR’U 3’ÜNCÜ LİGE TAŞIDI
27 yaşındaki forvet oyuncusu Hakan Doğan, geçtiğimiz sezon kariyerinin en parlak dönemini yaşadı. Attığı gollerle Osmaniyespor’u  neredeyse tak başına sırtlayan Hakan,  takımın 3’üncü lige çıkmasında başrol oynadı. Yeşil-sarılı takımın formasını 25 maçta giyen Hakan Doğan, 22  gol kaydetti. Hakan Doğan ayrıca, 2012-2013 sezonunda  şampiyon olarak 3’üncü lige yükselen  68 Yeni Aksarayspor’a  14 gollük büyük katkı sağladı