Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile bilardo il temsilciliği tarafından Mavi Ay Bilardo Salonu’nda 15-25 Eylül tarihleri arasında Zonguldak 2.etap il şampiyonası yapıldı. Mavi Ay Bilardo Salonu’nda yapılan il şampiyonasına 75 sporcu katıldı. Final maçında Uğur Emanet, Hüseyin Uzun karışlaştı. Nefes kesen maça sahne olan final maçında Uğur Emanet, Hüseyin Uzun’u 40-36 yenerek şampiyon oldu. Şampiyona’da dereceye giren sporcular, 17 Ekim tarihinde Balıkesir’de yapılacak olan 3. Etap Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil etmeye hak kazandı.

Şampiyon kupasını aldı

Final maçın ardından dereceye giren sporculara kupa ve madalya töreni düzenlendi. Şampiyon, Uğur Emanet’e şampiyonluk kupasını Ak Parti Milletvekili Hüseyin Özbakır verdi. İkinci olan Hüseyin Uzuna, kupa ve madalyasını Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz takdim etti. Üçüncü olan Ali Kefeli’ye kupa ve madalyasını Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü vekili Hakan Yüksel verdi. Dördüncü olan Bora Yayalar ise madalyasını Belediye Kültür Merkezi Müdürü Abdullah Bakırın elinden aldı.

Ak Parti Milletvekili Hüseyin Özbakır, gösteri maçının galibi, oldu

Kupa törenin öncesinde Zonguldak Ak Parti Milletvekili Hüseyin Özbakır ve işadamı Yılmaz Atundaş gösteri maçı yaptı. Ak Parti Milletvekili Hüseyin Özbakır, işadamı Yılmaz Altundaş’ı gösteri maçında 10-9 yendi. Gösteri maçına Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ve Belediye Kültür Merkezi Abdullah Bakır’da sonradan dahil oldu. Ak Parti Milletvekili Hüseyin Özbakır’ın gösteri maçında ki başarılı performansı salondakilerden büyük alkış aldı.

Emre Can BAYRAM