Zonguldak Kömürspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Konya Anadolu Selçukluspor hazırlıklarını bugün Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda tamamladı. Kırmızı Lacivertli ekibin, sezonun ikinci yarısında Tuzlaspor’dan kadrosuna kattığı tecrübeli defans oyuncu Okan Duran, antrenman sonrasında spor kamuoyuna önemli açıklamalarda bulundu.

Zonguldak Kömürspor’un defans oyuncusu Okan Duran, bu birlikteliğin devam ettiği sürece kimsenin bileklerini bükemeyeceğini vurguladı.

Tecrübeli defans oyuncusu Okan Duran, Beyaz gruba kıyaslayarak, Kırmızı grupta bir tık daha maçların düşük seviyede oynandığını söyleyerek, “Kırmızı Grupta mücadele biraz daha düşük seviye de maçlar oynanıyor. Beyaz grupta ise mücadelenin bir tık daha fazla olduğunu söyleyebilirim. Bu grupta maçlar aşırı tempoda geçiyor. Rakip buraya da gelse deplasmana da gitsek maçlar zor geçiyor ”dedi.

“5 haftadır mağlup olmuyoruz”

Zonguldak Kömürspor’un defans oyuncusu Okan Duran, iyi bir çıkış yakaladıklarını söyleyerek, “Öncelikle ilk geldiğim günde söylemiştim. Takıma destek vermek Allah  izin verdiği sürece de mahcup olmamak istiyorum. Elimizden geldiğince ilimizi yukarılara taşımak için gerekli mücadeleyi vereceğimizi söylemiştik. Çok şükür Allah utandırmıyor. Fena bir çıkışımız yok. Mağlup olmuyoruz 5 haftadan beri. İnşallah bu şekilde giderek sezon sonunda play-off oynayarak takımı üst lige çıkarmak istiyoruz. Tabi ki nasip bu işler. Ama biz elimizden gelen mücadeleyi vermeye devam edeceğiz.”

“Beyaz Grup mücadele açısından daha zor”

Kırmızı Grupta oynanan maçların bir seviye daha düşük olduğunu ifade eden Duran, “Kırmızı Grupta mücadele biraz daha düşük seviye de maçlar oynanıyor. Beyaz grupta ise mücadelenin bir tık daha fazla olduğunu söyleyebilirim. Bu grupta maçlar aşırı tempoda geçiyor. Rakip buraya da gelse deplasmana da gitsek maçlar zor geçiyor. Bu grup mücadele açısından daha zor ”dedi.  

“Birliktelik devam ettiği sürece kimse bileğimizi bükemez”

Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli oyuncusu Okan Duran, birlikteliğin devam ettiği sürece kimsenin bileklerini bükemeyeceğini söyleyerek, “Amedspor maçında güzel bir galibiyet aldık. Hafta başında  galibiyeti unutmak zorundaydık unuttuk. Önümüzde yeni bir hafta yeni bir maç. İnşallah mahcup olmadan istediğimiz güzel sonucu oradan alacağız. Sonucu bilemiyoruz 3 neticeli. Ama şunu biliyorum ki bu birliktelik devam ettiği sürece kolay kolay bileğimizi kimse bükemez.”

Emre Can BAYRAM