TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ile Bölgesel Amatör Lig takımlarından Karabük İdmanyurduspor arasında oynanacak olan ve geliri depremzedelere bağışlanacak olan  dostluk maçının bilet fiyatları açıklandı.  
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), gelirin tamamı depremzedelere bağışlanacak olan dostluk maçına dün onay vermişti. 
TFF’nin onayı sonrasında Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı M. Salih Demir ve AŞ.Başkanı Hakan Hürfikir ile Karabük İdman Yurdu Kulüp Başkanı Adem Aydım bir görüşme yaptı.  
Yapılan görüşme sonrasında her iki takım başkanları dostluk karşılaşmanın bilet fiyatlarını belirlediler.  
Hem Zonguldak’ta hem de Karabük’te oynanacak olan iki maçın bilet fiyatlarında şeref tribünü 100 TL olarak belirlenirken,   açık tribün ise 50  TL olarak belirlendi.   
İlk maç 22 Şubat Çarşamba günü 14.00'te Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanacak.
İkinci müsabaka ise 26 Şubat Pazar günü Saat 14.00’te Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanacak. 

Kömürspor Maçına A klasman hakemi atandı Kömürspor Maçına A klasman hakemi atandı

İKİ TAKIM  MADENCİ EŞLİĞİNDE SAHAYA ÇIKACAK

Zonguldak Kömürspor ile Karabük İdman Yurdu arasında 22 Şubat Çarşamba günü 14.00’da Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda oynanacak müsabakada madenci Türk Bayrağı ile iki takımı arkasına alarak sahaya çıkacak.

ŞÜKRÜ ÖZTÜRK, TÜM ZONGULDAK’I BEKLİYORUZ

Bilet fiyatları başta olmak üzere Zonguldak’ın en büyük firma ve sendikalarına seslenen Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk: “ Başta Eren Enerji, ÇATES, GMİS, Kalyon Tpoa, Rönesans gibi büyük firmaların, rödevanslı saha sahiplerinin sivil toplum kuruluşlarının, belediyeler ve iş insanlarını toplu olarak bilet almaya davet ediyoruz. Gün birlik olma günüdür her yaşanan afette olduğu gibi madenci çocuklarının bugünde görevini yerine getireceğinden şüphemiz yoktur. Yıllarca aramızda gereksiz sürtüşmelerin yaşandığı Karabük şehri ile barışmanın ve dostluğumuzun adımlarını atacağımız bu karşılaşmaya tüm Zonguldak’ı bekliyoruz.” dedi.


Her iki maçta da elde edilecek gelirin tamamı depremzedelere bağışlanacak.
Haber: Selçuk KOÇAKLI