66 YAŞINDAKİ HOCA VOLKAN YAYIN 5 YIL SONRA YEŞİL SAHALARA GALİBİYETLE DÖNDÜ

BİR DÖNDÜ PİR DÖNDÜ

 

4 Aralık 2011 tarihinde 3-1’lik Beyköy Belediyespor yenilgisi sonrası Kozlu Belediyespor’da ki görevinden istifa eden Volkan Yayın,  5 yıl aradan sonra yine yeşil-beyazlı takımla döndüğü antrenörlük kariyerine galibiyetle başladı. Derbide Ereğli’ye karşı ilk sınavını veren 66 yaşındaki teknik adam, galibiyetten dolayı hem kendisini mutlu etti hem de camiasını…

 

*************

Kozlu Belediyespor’da takımın başına geçen 66 yaşındaki teknik adam Volkan Yayın, uzun yıllar sonra yeşil sahalara geri döndü. Antrenörlük kariyerine 5 yıl ara verdikten sonra Kozlu Belediyepsor’da ki 3’üncü dönemine başlayan Volkan Yayın, ilk sınavına Zonguldak derbisiyle çıktı. Deneyimli hoca Volkan Yayın, derbide Ereğli Belediyespor’u yenerek  dönüşünü 3 puanla yaptı.

2011 YILINDA VEDA ETMİŞTİ

Kozlu Belediyespor’da ilk dönemini 1995 yılında yapan Volkan Yayın, yeşil-beyazlı takımda 2’nci dönemini ise 2010 yılında Süper Amatör Lig’de yaşadı. Yerel ligde şampiyon olarak  camiaya ilk kez Bölgesel Amatör Lig sevinci yaşatan Volkan Yayın’ın lig macerası kısa sürdü. 2011-2012 sezonuna büyük umutlarla giren ancak yaşanan puan kayıpları sonrası, sıkıntılı bir dönemden geçen Kozlu Belediyespor’da Volkan Yayın 4 Aralık 2011 tarihinde alınan  3-1’lik Beyköy Belediyespor yenilgisi sonrası istifa etmişti.

5 YIL SONRA YOLLAR YENİDEN KESİŞTİ

Bu istifadan tam 5 yıl sonra Kozlu ile Yayın’ın yolları bir kez daha kesişti. Üstelik Kozlu’dan ayrıldıktan sonra bir daha takım çalıştırmayan Volkan Yayın, yeşil sahalara yeniden Kozlu Belediyespor ile döndü.  Yüksel Açıkgöz ile yolların ayrılmasının ardından 5 yıl ara verdiği antrenörlük kariyerine yine Kozlu ile dönen Volkan Yayın, imzayı attıktan 3 gün sonra derbide Ereğli ile kozlarını paylaştı. Deneyimli hoca, 2011 yılında yenilgiyle veda etti Kozlu Belediyespor’a,  bu kez derbi zaferi ile döndü.

KOZLU YAYIN’LA YENİ BİR SAYFA AÇTI

66 yaşındaki çalıştırıcı, alınan derbi galibiyetiyle takımın yeni bir sayfa açmasına neden olduğu gibi camiaya katmerli sevinç yaşattı. Yeşil-beyazlı takım Volkan Yayın yönetiminde ki maçı kazanarak puanını 7 yaptı ve 4 basamak birden sıçrama yaparak haftayı 6’ncı sırada kapattı. Böylece Lider olan Modafenspor ile puan farkı da 6’ya indi.

 Eren ARSLANYILIMAZ