1995-1997 yılları arasında Zonguldakspor’u çalıştıran Giray Bulak, o dönemde birlikte görev yaptıkları Hulusi Yavuz’u son yolcuğunda yalnız bırakmadı.  Cenaze törenine katılan Bulak, Hulusi Yavuz’u kardeşi gibi gördüğünü söyleterek onu işte şu sözle özetledi. “Bir pırıltıydı Hulusi…”

 

**********

Zonguldakspor’u 16 yıl önce çalıştıran Giray Bulak, yakın arkadaşı Hulusi Yavuz’un dün düzenlenen cenaze törenine katıldı. 1995-1997 yıllarında Hulusi Yavuz ile birlikte görev yapan Giray Bulak, Hulusi Yavuz hakkında konuştu. Hulusi Yavuz’u kardeşi gibi gördüğünü söyleyen Bulak, “Hulusi çok farklı bir insandı. Zonguldak’ı temsil eden öneli bir kişiydi. Kentle özdeşleşen bir insandı. Bir pırıltıydı Hulusi…” dedi

İşte Giray Bulak’ın ağzından Hulusi Yavuz hakkında söyledikleri;

“Her ölüm erken, her ölüm acı” diyerek sözlerine başlayan Giray Bulak, “Hulusi benim kardeşim gibiydi. Çok severdim kendisini. Safi temiz, her şeyi söyleyebilen bir  kardeşimdi. 1997 senesinden sonra ilk defa Zonguldak’a geldim. Hala burada isim isim herkesi sayabiliyorum. Zonguldak’ın bende ayrı bir yeri var. Benim mihenk taşım Zonguldak’tı. Dolayısıyla burada Hulusi ile birlikte çalıştık. Bir çok arkadaşla daha çalıştık. Ahmet Birdal, Ali hoca bunlardan birkaçı. O zamanki kadro ise hepsi Zonguldak’ın çocuklarıydı. Tesisleri gezdim. Fener Sahasına baktım. Oralarda yapılıyor. Hulusi çok farklı bir insandı. Zonguldak’ı temsil eden öneli bir kişiydi. Kentle özdeşleşen bir insandı. Bir pırıltıydı Hulusi… Allah mekanını cennet etsin. Toprağı bol olsun. Ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun”.

 

Giray Bulak’ın Zonguldak Kömürspor yorumu:

 

‘Süper Lig’de olması lazım’

 

16 yıl önce 2 sezon çalıştırdığı Zonguldak Kömürspor’un durumunun burası olmadığını savunan Giray Bulak, ‘Zonguldak’ın Süper Lig’de olması lazım’ dedi.

 

Giray Bulak’ın Zonguldak Kömürspor ve şehir hakkında ki görüşleri şöyle; “Zonguldak Kömürspor’u takip ediyorum. Geçen sene büyük bir şans yakalamıştı. Adliye gibi bir takıma şampiyonluğu nasıl kaptırdı bilemiyorum. Takım  Profesyonel lige çıksaydı çok iyi olurdu. Zonguldak’ın Süper Lig’de olması lazım. Yine bu bölgenin birçok takımı Süper Lige çıktı. Orduspor çıktı, Samsunspor ve Rizespor çıktı. Bir tek Zonguldakspor, Giresunspor ve Boluspor çıkamadı. Cahit Hoca büyük bir uğraş veriyor. Çok yeni ve geç oyuncular var. Bu takıma destek verilmesi lazım”

“ZONGULDAK GELİŞMEMİŞ”

“Zonguldak Şehir olarak çok gelişmedi. Görev yaptığım zaman zarfının ardından birçok şehirde takım çalıştırdım hepsi bir gelişim gösterdi. Ama Zonguldak bıraktığım duru8mda budum beni üzdü. Zonguldak’ın geliş yolu hep aynı yol. 2 tane araba yan yana geçemiyor. İnşallah iyi şeyler olur”   Eren ARSLANYILMAZ