Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldakspor’un tecrübeli takım kaptanı Sinan Ören, deplasmanda Niğde Anadolu FK ile 1-1 berabere kaldıkları maçı değerlendirdi. 
Kaptan Sinan Ören, Niğde Anadolu FK'nın kendilerinden daha iyi oynadığını dile  getirerek, Kötü oyuna rağmen 1 puanın kazanç olduğunu söyledi.  

HATIRLAMAK İSTEMİYORUZ

Niğde Anadolu FK karşısında kötü bir oyun ortaya koyduklarını ancak 1 puanın ise kazanç olduğunu belirten Ören, "Oyunun genelinde rakip daha üstün oynadı. Bu kadar iyi oynayacaklarını beklemiyorduk. Bizde istediklerimizi çok yansıtamadık ama sonuç olarak öne de geçtik. 1 golümüzü de hakem saymadı. Ofsayt diyen de var ofsayt değildi diyen de var. Akabinde de gol oldu. Ve maç 1-1 berabere bitti. Bu 1 puanı kazanç olarak bakmamız gerekiyor. Deplasmanda 2’li averaj da üstüne geçtiğimiz bir rakip. Ancak zor bir müsabakaydı. Çünkü kötü günlerimizden birini yaşadık. İyi oynayamadık. Niğde Anadolu FK maçını unuttuk, maçı pek hatırlamak istemiyoruz" dedi

3 PUANLA AYRILMAMIZ GEREKEN BİR MAÇ

Pazar günü oynanacak olan Ergene Velimeşespor maçından mutlak 3 puanla ayrılmak zorunda olduklarını belirten Ören, "Önümüzde yine önemli bir müsabaka var. Alt sıralarda olan bir takım var. Ergene Velimeşespor rakibimiz. Bizim rakibin konumu pek ilgilendirmiyor işin gerçeği. Bizim ne yapacaklarımız önemli. Mutlak 3 puan parolası ile hazırlanıyoruz. Bu doğrultuda da yenmemiz gereken bir maç. Aksi bir sonuç düşünmüyoruz. Pazar günü ne olacağını da izleyip göreceğiz" dedi.