Zonguldak Kömürspor’un hocası Cahit Terzi, Niğde yenilgisini değerlendirdi. Deneyimli çalıştırıcı, bir mağlubiyetle olumsuz bir hava yaratılmamasını söyleyerek, “Futbolda yenmekte var yenilmekte. Bu mağlubiyet bizi yıkmaz, aksine daha da güçlendirir” yorumunda bulundu.

Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta 13’üncü haftayı Niğde Belediyespor yenilgisiyle kapatarak, bu sezon ki ilk yenilgisini alan Zonguldak Kömürspor, liderliği de Darıca Gençlerbirliğispor’a  kaptırdı. 26 puan ve gol averajıyla 3’üncü sırada haftayı kapatan kırmızı-lacivertli takımda Teknik Direktör Cahit Terzi, açıklamalarda bulundu. Niğde Belediyespor maçını ve alınan yenilgiyi değerlendiren Terzi, camianın yüreğine su serpti.  Uzun bir maratonda bu tür kazaların olabileceğini söyleyen Terzi,  olumsuz bir hava yaratılmamasını belirti.

“BU YENİLGİ BİZİ HEDEFİMİZDEN SAPTIRAMAZ”

Cahit Terzi, beklenildiği gibi maçın çok zor geçtiğini söyleyerek, “Niğde’ye galibiyet için gitmiştik. Hesapta olmayan bir yenilgi aldık. Maçın genelinde iyi olan taraf bizdik. İlk yarısını golsüz sona eren maçın ikinci yarısında pozisyon bulduk. Ama skoru bulamadık. Artık maç bittiği dediğimiz dakikada basit bir gol yiyerek  sahadan mağlubiyetle ayrıldık. Niğde Belediyespor’u tebrik ediyorum. Taraftarları ve yöneticiler bizi çok iyi ağırladılar. Sonuçta bir yenilgi aldık. Futbolda yenmekte var yenilmekte. Bu yenilgi bizi asla hedefimizden saptıramayacak. Bir yenilgi ile yıkılmayız. Aksine daha da güçleneceğiz” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ