Misli. Com 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor yarın Devrek İlçe  Stadı’nda oynayacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını bu sabah Fener Sentetik sahada yaptığı antrenmanla tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Yarın 13.00’da oynanacak maça mutlak galibiyet parolası ile çıkacak olan kırmızı-lacivertli ekipte teknik adam Mustafa Dalcı, maç öncesinde futbolcuların motivasyonlarını üst düzeyde tutmaya çalıştı.
 
MORAL BULMA ZAMANI

Zonguldakspor üst üste oynadığı maçlarda yenilgi alırken, en son deplasman maçı olan Hekimoğlu Trabzon maçından 3-0 yenilgi ile dönmüş ve hanesine puan yazdıramamıştı. Kırmızı-lacivertli futbolcular ligin en alt sırasında bulunan Şanlıurfaspor’u yenerek aldığı yenilgileri unutup moral bulmak istiyor.  

PUANLAR 6’E 1

Zonguldakspor ligde oynadığı 8 karşılaşmada 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgi alarak topladığı 6 puanla 13.sırada bulunuyor. Elmas attığı 3 gole karşılık kalesinde ise 9 gol gördü. Rakip Şanlıurfaspor ise 1 galibiyet 1 beraberlik ve 6 yenilgi ile topladığı 1 puanla ligin 19.sıradasında küme düşme potasında bulunurken, attığı  5 gole karşılık kalesinde 26 gol gördü. 

TARIK GÜLDAL DÜDÜK ÇALACAK

Zonguldakspor ile Şanlıurfaspor arasında oynanacak karşılaşmayı Adana bölgesi Klasman orta hakemlerinden  Tarık Gürdal yönetecek. Güldal’ın yardımcılığını ise Adana Klasman Yardımcı Hakemi Abdülkadir Döner ve Gaziantep Klasman Yardımcı Hakemi Şeyhmus Baysal yapacak. Müsabakada dördüncü hakem olarak Adana Klasman Hakemi Doğukan Yıldırım görev alacak.