Antrenör Zafer Şahin başta Ereğli olmak üzere tüm şehre mesaj gönderdi

BİZ İNANDIK, ŞEHİRDE İNANSIN

 

Eflatun-beyazlı takımın hocası Zafer Şahin, Ereğli halkına ve şehre  seslenerek takıma destek çağrısında bulundu. Takım ve camia olarak hedefe kilitlendiklerinin altını çizen Şahin, “Biz şampiyonluğa inandık ,şehir de bize inansın istiyoruz” yorumunda bulundu.

 

**************************

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6’ıncı Grup’ta müthiş bir seri yakalayan ve bunun neticesinde zirve ile puan farkını bire kadar düşüren Ereğli Belediyespor, şampiyonluğa kenetlendi. Eflatun-beyazlı takımın yakaladığı ivmede önemli bir paya sahip antrenör Zafer Şahin, takım ve yönetim olarak hedefe kilitlenmelerine rağmen, şehirden yeterli desteği göremediklerinden yakındı. Bu konu hakkında şehre ve Ereğli halkına mesaj gönderen antrenör Zafer Şahin, “Biz hedefe giderken, şehrin duyarsızlığı bizi üzüyor. Şehir bayraklarla donatılsın istiyorum. Esnaflar, İş adamlarımız ve Erdemir bu takıma katkı sağlamalı. Yolun sonunda şampiyon Ereğli Belediyespor değil, Ereğli halkı olacak” dedi.

“HEDEFİ YAKALAMIŞ DURUMDAYIZ”

Zorlu Türk Metal Kırıkkale maçı öncesi önemli açıklamalar yapan Ereğli Belediyespor Antrenörü Zafer Şahin,  şunları söyledi; “11 puan geriden geldiğimiz bir maraton da hedefi yakalamış durumdayız. Hedefimiz şampiyonluk. 8 hafta öncesinde oyuncu grubumuz moralmen çökmüş,   şehirde şampiyonluğa inanmıyordu. Ama o günler geride kaldı. Çocuklar her hafta üzerine koydu. Yönetimimiz, bizler ve oyuncularımız özveri ile çalışıyor ancak, şehrin buna duyarsızlığı bizi üzüyor. Hedefe giderken bu takıma sahip çıkılıp destek olunması çok önemli”

“ŞEHRİN BAYRAKLARLA SÜSLENMESİ BİLE OYUNCULARIMIZ İÇİN BİR MOTİVASYONDUR”

Şampiyonluk yolunda önümüzde 11 haftadavar. Hepsine final gözüyle bakıyoruz.  Biz şampiyonluğa inanıyoruz. Artık şehrin de şampiyonluğa inanmasını istiyoruz. Esnaflarımız, iş adamlarımız  ve  Erdemir bu takıma katkı sağlamalı. Şehrin bayraklarla süslenmesi bile oyuncularımız için bir motivasyondur, şehri havaya sokar”

“ŞAMPİYONLUK YOLUNDA HERKES TAŞIN ALTINA ELİNİ SOKMALI”

“Herkesin şampiyonluk yolunda taşın altına elini  sokması lazım. Herkes evinin balkonuna, esnaflarımız  sokaklara, binalara bayrak assın. Bu takım hepimizin takımı. Bu takım şampiyon olursa Ereğli Belediyespor değil ,Ereğli halkı şampiyon olacak. Bu takıma  maddi-Manevi sahip çıkılsın. Ayrıca herkes 21 Ocak Pazar günü saat 14.00’de Beyçayırı Stadında oynanacak Türk Metal Kırıkkale gelerek takımı desteklesin”

 

Ereğli T.M Kırıkkalespor’a yoğunlaştı

Ereğli Belediyespor, hafta sonu konuk edeceği Türk Metal Kırıkkalespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Tam anlamıyla cadı kazanını andıran bir yarışın yaşandığı 6’ıncı Grup’ta zirve ile puan farkını bire indiren Ereğli Belediyespor,  aynı puana sahip rakibi karşısında sahadan mutlak galibiyet hedefliyor. Bu düşüncede çalışmalarını sürdüren eflatun-beyazlı takımda futbolcular ise tamamen zorlu 90 dakika yoğunlaşmış durumda.

 

Yönetim ilçedeki esnaflara atkı dağıtıyor

Ereğli Belediyespor yönetimi zorlu Türk Metal Kırıkkalespor maçı öncesi kolları sıvadı.  Pazar günü çok zorlu ve bir o kadar kritik maça çıkacak Ereğli Belediyespor’da yönetim, ilçeyi harekete geçirmek adına 5 bin adet atkı bastırarak dağıtımına başladı.  Yönetimimiz tarafından karşılaşmaya özel olarak yaptırılan atkılar, ilçe esnaflarına hediye olarak veriliyor.  Kdz. Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı personeller tarafından atkılar, esnaflara hediye edilirken, Pazar günü saat 14.00’de Beyçayırı’nda oynanacak Kırıkkale maçına davet ediliyor.