Zonguldak Kömürspor’un Teknik Patronu Şenol Demir, Erzurumspor maçı öncesinde spor kamuoyuna açıklamalarda bulundu.

Zonguldak Kömürspor’un Teknik Direktörü Şenol Demir, oyuncularının İstanbulspor maçında iyi mücadele ettiğini ve Erzurumspor maçında da yenmek için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

Mert Nobre’nin etkili bir hücumcu olduğunu söyleyen Demir, “Nobre’ye özel önlem diye bir şey yok. Adam Fenerbahçe’de Beşiktaş’ta oynamış sadece iyi bir hücumcu. Sen savunma anlamında gerekenleri yapmazsan Mert Nobre’de sana etkili olur. İşte Tepcikspor’un oyuncusu Ömer’de sana etkili olur. Oyuncunu savunmana göre değil. Her müsabaka da yapman gerekeni yapacaksın ”dedi.

“Erzurumspor’u yenmek için elimizden geleni yapacağız”

Zonguldak Kömürspor’un Teknik direktörü Şenol Demir, Erzurumspor’u yenmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek, “Kısa bir zaman içerisinde 3 tane müsabaka oynadı bu takım. En son İstanbulspor’u 9 kişi kalmasına rağmen üst düzey bir mücadele verdi. Çocuklar üzerinde Tepecikspor maçı öncesinde bir yorgunlukta vardı zaten. Uzun bir süre 9 kişi mücadele etmek kolay değil. Hem gol atmak hem de farkı önlemek kolay değil. İstanbulspor maçı çocukları tabi ki de yordu. Tepecikspor maçının kazanılmasının hepsi bilincindeydi. Geriye düşmemize rağmen yediğimiz goller güzel goller yemişiz. Tabi ki bireysel hatalarımızda var. Bu hataları Erzumspor maçında yapmamalıyız. Erzurumspor  maçında böyle geriye düşersen geriye dönüş yapamaya bilirsin. Çünkü iyi bir takım var karşında. Erzurumspor 48 golle ligin en çok gol atan takımı. Çok kaliteli oyuncu kadrosuna sahip. Herkes arkalarında peşinde. Bizimde arkamızda hiçbir Allahın kulu yok. Bir tek taraftarımız var. Bizim için Tepcikspor neyse Erzurumspor da o. Benim için bulundukları konum ilgilendirmiyor. Biz Zonguldak spor’uz. Yenmek için ellimizden geleni yapacağız.”

“Mert Nobre etkili bir hücumcu”

Mert Nobre için özel bir önlem alamayacaklarını söyleyen Demir, “Nobre’ye özel önlem diye bir şey yok. Adam Fenerbahçe’de Beşiktaş’ta oynamış sadece iyi bir hücumcu. Sen savunma anlamında gerekenleri yapmazsan Mert Nobre’de sana etkili olur. İşte Tepcikspor’un oyuncusu Ömer’de sana etkili olur. Oyuncunu savunmana göre değil. Her müsabaka da yapman gerekeni yapacaksın. O önlemleri yapmazsan zaten sıkıntı yaşarsın. Mert Nobre’ye özel bir önlem almak için bir şey yapmana gerek yok. Özel bir önlem söz konusu değil. Etkili bir oyuncu. Kimin önüne geldiyse stoperler üzerine düşen görevi yapacak. Öbür tarafta Mehmet Albayrak var. Bizde de Sinan, Okan var ve Furkan var. “

Emre Can BAYRAM