Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, bu hafta deplasmanda oynayacakları Gümüşhanespor maçını ve saha kenarlarında ki bilbordları değerlendirdi. 

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Gümüşhanespor’un zor bir rakip olduğunu söyleyerek, kendilerinin de zoru sevdiklerini vurguladı. Başkan Caner saha kenarlarında reklam sayısının az olmasından yakınarak, artık Kömürspor’a gereken desteğin verilmesini beklediklerini söyledi. 
“Zor bir maç bizi bekliyor”

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, zor bir maçın kendilerini beklediğini söyleyerek, “Bu takım iyi gitmesi lazım. İyi top oynamamız lazım. Hedefler sonradan gelir. Futbol oynarsak çocukların morallerin yerinde olursa sonuçlar da ister istemez gelecektir. Ama önemli olan iyi futbolun oynanması.  Gümüşhanespor tabi ki grupta lider. Zorlu bir maç olacak. Bizim çocuklarımız zoru seviyorlar. Her şeyden önce yürekleri ile oynuyorlar. Bu çocukların hepsi kocaman yürekli. İçinde bulunduğumuz sıkıntılara yokluklara rağmen ellerinden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorlar. İnanıyorum ki, Gümüşhanespor karşısında ellerinden gelenin fazlasını yapacaklardır. İnşallah oradan puan ya da puanlarla döneceğiz ”şeklinde konuştu.
 “Bir reklam bütçeniz varsa Zonguldakspor’a harcayın”

Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda 3 tane gibi komik bir reklam sayısının olduğunu ifade eden Başkan Caner, “Bunu her seferinde söylüyoruz takıma destek lazım. Biz bir yere kadar bir şeyler yapıyoruz. Bazı şeylerde el birliği ile başarılı oluruz. Kenttin birlik beraberlik içerisinde olması gerek. Bu takım kenttin takımı. Zonguldak’ın markası. Desteklerin artması gerek. Artık esnaflardan ve işadamlarından destek almamız gerek. Bakın sahada 3 tane reklam var. Hiçbir şey demiyorum. Olaya ticari bakmak gerek. Bu bir reklamdır. Şimdi dışarıda billboardlara reklam veriliyor. Gelin bu reklamlara dışarıya vereceğinize bize verin. Hem Zonguldakspor’a katkınız olsun, hem ticaret yapalım hem de reklamınızı koyalım. Koskoca il takımının maçını oynadığı yerde ve bütün gözlerin burada olduğu yerde 3 tane tabela var. Bu konuyu da tekrar dile getiriyorum. Takım sahip çıkalım. Bir reklam bütçeniz varsa onu da Zonguldakspor’a harcayın.”
“Takım olarak güzel bir oyun ortaya koyduk”

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Pendikspor karşısında iyi bir oyun ortaya koyduklarını söyleyerek, “Bu galibiyetle 3 haftadır almış olduğumuz beraberlikler bir anlam ifade etmiş oldu. Daha bir güzelleşti. İnşallah aldığımız bu galibiyetten sonra Gümüşhanespor maçından da puan ya da puanlarla döneriz. Yolumuza iyi bir şekilde devam ederiz. Takım olarak güzel bir oyun ortaya koyduk. Herkes giydiği formaya sahip çıktı. Yüreğini sahaya koydular. En iyisini yapmaya çalıştılar. Taraftar da takımını yalnız bırakmadı ”dedi. 
Emre Can BAYRAM