BOL ŞANSLAR

U19 şampiyonası 1’inci kademe  maçlarında mücadele edecek Kozlu Belediyespor, Bolu’ya hareket etti. Kulüp tesislerinde yola koyulan gençleri Belediye Başkanı Kerim Yılmaz başarılar dileyerek yolcu etti.

 

*********

 2016-2017 sezonunu U19 Türkiye Şampiyonası 1’inci Kademe maçları yarın  başlıyor. 135 takımın katılımıyla  24 farklı ilde düzenlenecek müsabakalarda ilimizi temsil edecek Kozlu Belediyespor, Bolu Grup Merkezi’nde güçlü rakiplere karşı mücadele edecek.

Kozlu Belediyespor, yarın startı verilecek Türkiye Şampiyonası serüveni öncesi  yola koyuldu. Kulüp Tesisleri'nden Bolu’ya hareket eden gençleri Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ve As Başkan Necati Bozkurt uğurladı.

Antrenör Erkan Sadıklar ve futbolcularla vedalaşan Başkan Kerim Yılmaz, gençlere olan güvenini dile getirdi. Takıma başarılar dileyen Başkan Yılmaz, ''Bolu’da İlimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum.  sizlere güveniyorum ve Kozlu Belediyespor’un geleceği sizlersiniz” dedi.

Kozlu Belediyespor,   Bolu'da kura çekimine katıldı. Yeşil-beyazlı takım, kura  çekimi sonucu Çankırı Belediye Gençlik ve Düzce Sis Yaylası ile birlikte aynı gruba düştü. Yeşil-beyazlı takım, şampiyonadaki ilk maçını yarın saat 15.00’da  Çankırı Belediye Gençlikspor ile oynayacak

Eren ARSLANYILMAZ