Zonguldak Kömürspor dış transferde ilk bombasını patlattı. Kırmızı-lacivertliler, 2 sezon önce takımın formasını  giyen 23 yaşındaki sol ayak Mehmet Çiloğlan ile her konuda anlaştı. Çiloğlan, dün yapılan anlaşmanın ardından kendini 3 yıllığına kırmızı-lacivertli renklere bağlayan imzayı attı.

Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta mücadele edecek Zonguldak Kömürspor, 7 Eylül 2014 tarihinde startı verilecek yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu Süleyman Caner başkanlığında yeni yönetimin belirlenmesinin ardından transfere hız veren kırmızı-lacivertli takım, dün dış transferde ilk bombasını patlattı.

Önceliği iç transfere vererek mevcut kadroda 5 isimle nikah yenileyen Zonguldak Kömürspor, dış transferde ilk anlaşmasını dün gerçekleştirdi. İç transferde Serkan Küçük, Eren Üntürk, Burak Et, Emrah Ergür ve Suat Kerçin ile yeniden anlaşan kırmızı-lacivertliler dış transferde Mehmet Çiloğlan’ı renklerine bağladı.

ÇİLOĞLAN İMZAYI ATTI

2 sezon öncede Zonguldak Kömürspor’da oynayan 23 yaşındaki oyuncu, dün Kulüp Binası’nda Başkan Süleyman Caner ve yönetici Hakan Hürfikir ile bir araya geldi. Daha önce ön görüşme yaptığı kırmızı-lacivertlilerle dün bir kez daha görüşen Mehmet Çiloğlan, 3 yıllık sözleşmeye imzayı attı.

“ŞAMPİYONLUK YAŞAMAYA GELDİM”    

Tekrar Zonguldak Kömürspor’da olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten genç sol ayak, “2 sezon önce formasını giydiğim Zonguldak Kömürspor’a imza attığım için mutluyum. Camiayı ve taraftarı yakından tanıyorum. Oynadığım dönemde şampiyonluğu son maçta talihsiz bir şekilde kaçırmıştık. Ama bizim yapamadığımızı hocamız Cahit Terzi ve onun öğrencileri yaptı. Ben buraya şampiyonluk yaşamaya geldim. O seneyi unutturmak için buradayım” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ

2012-2013 sezonunda Zonguldak Kömürspor’un formasını giyen 23 yaşındaki sol ayak, kırmızı-lacivertli takımda başarılı bir dönemi geride bırakmıştı. Ardından geçtiğimiz yıl ise Balıkesir temsilcisi Erdekspor’da oynayan sol ayak, burada da performansıyla beğeni topladı. Erdekspor’da 23 maça çıkan Mehmet Çiloğlan, 5 kez fileleri havalandırdı.

DEFANSA DEMİR STPOER

Zonguldak Kömürspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Kırmızı-lacivertliler bu doğrultuda Orhangazispor’un 23 yaşındaki stoper oyuncusu Kadir Demir ile dün bir görüşme gerçekleştirdi.

3’üncü Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’da transfer çalışmaları hız kazandı. Mücadele edeceği 1’inci Grup’ta güçlü bir kadro  kurmayı planlayan kırmızı-lacivertli kulüp, Teknik Direktör Cahit Terzi’nin raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Kırmızı-lacivertliler bu doğrultuda Orhangazispor’un stoperi Kadir Demir ile dün masaya oturdu. Spor Toto 3’üncü ligde Orhangazispor’un formasını giyen defans oyuncusu kırmızı-lacivertli yöneticilerle ve Cahit Terzi ile bir araya geldi. Oyuncu ile ön görüşme yapan Zonguldak Kömürspor prensip anlaşmasına vardı.

3’üncü Lig takımı Orhangazispor’da boy gösteren 23 yaşındaki oyuncu, lig ve kupa olmak üzere 31 maça çıktı. Bu maçlarda 2 Bin 709 dakika süre alarak takımın istikrarlarından olan Kadir Demir, 2 kez gol sevinci yaşadı.

Eren ARSLANYILMAZ