Zonguldak Kömürspor’un Kulüp Başkanı Süleyman Caner, 3-2 kazandıkları Amedspor maçı sonrasında önemli açıklamalar yaptı.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, galibiyetlerin devamının geleceğini ve tribünde de küfür istemediğini söyledi.  Oyuncuların soyunma odasında maçı çevirmek için söz verdiklerini ifade eden Başkan Caner, Oyuncularla konuştuk. Bu maçı çevirecektik. Çocuklar da söyledi ve bizlerde söyledik. Onlarda söz verdiler ve saha da gereğini yaptılar ”dedi. http://www.halkinsesi.com.tr/spor/bu-cocuklar-parayla-degil-yurekleri-ile-oynuyorlar-h34572.html

 “Maçı çevirmek için söz verdiler ve gereğini yaptılar”

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, oyuncuların ikinci yarı da çok iyi bir performans gösterdiğini söyleyerek, “ Futbol olarak çocuklar iyi bir futbol ortaya koydular. Özellikle ikinci yarı kendilerinden daha iyi bir performans ortaya koydular. Oyuncularla konuştuk. Bu maçı çevirecektik. Çocuklar da söyledi ve bizlerde söyledik. Onlarda söz verdiler ve saha da gereğini yaptılar.4 senedir aynı şeyi söylüyorum. Bu çocuklar parayla değil yürekleri ile oynuyorlar. Bu galibiyetle ve maçı 2-0’dan 3-2 döndürmekle de bunu gösterdiler. Başta sayın Valimiz olmak üzere, Zonguldak spor’a destek veren gönül veren herkese bu galibiyet armağan olsun. Bu takımı destekleyelim. Gereğini de yapıyorlar. Taraftarımız da takımını destekliyorlar. Tribünde her zaman söylüyoruz küfür istemiyoruz. İnşallah galibiyetlerinde devamı gelecektir” şeklinde konuştu.

Emre Can BAYRAM