Zonguldak’ı Özel Sporcular Deplasmanlı Futbol Ligi’nde temsil eden Zonguldak Özel Sporcular, Malatya Turgut Özal’ı 4-0 mağlup ederek 6’ncı galibiyetini aldı. Bu galibiyetle puanını 19’a yükselterek şampiyonluk iddiasını devam ettiren temsilcimizde maç sonu büyük sevinç vardı.

 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TÖSSFED) tarafından düzenlenen, Türkiye Özel Sporcular Deplasmanlı Futbol Ligi’nde mücadele eden Zonguldak Özel Sporcular, geçtiğimiz Cumartesi günü Fener Sahası’nda Malatya Turgut Özal’ı konuk etti. 8’inci haftanın oynadığı ligde 5 galibiyet ve 1 beraberlik alarak ikinci sırada bulunan ve şampiyonluğun en güçlü adayı arasında olan temsilcimiz, mücadeleden 4-0 galip ayrıldı.

Sahasında oynadığı maça hızlı başlayan Zonguldak Özel Sporcular, 10’uncu dakikada Eşref’le 1-0 öne geçti. 25’inci dakikada  Burak’ın golüyle skoru 2-0’a getiren temsilcimiz ilk yarıyı da bu skorla önde kapattı. İkinci yarıda da oyunun hakimi olan Zonguldak Özel Sporcular, 35’inci dakikada Burak’ın golüyle farkı üçe çıkardı: (3-0) 37’inci dakikada Eşref’in attığı golle temsilcimiz maçta 4-0’lık üstünlüğü yakaladı.

50’inci dakikada Malatya’dan Murat çift sarıdan kırmızı kart gördü. Saha bir kişi eksik oynayan Malatya, temsilcimiz karşısında etkili olamadı. Kalan bölümlerde başka gol olmayınca temsilcimiz 8’inci haftanın oynadığı ligde bu galibiyetle toplamdaki galibiyet sayısını 6’ya yükseltti. 6 galibiyet ve 1 beraberliği bulunan Zonguldak Özel Sporcular, 2’nci sıradaki yerini korudu.

Özel sporcuların, sosyalleşerek topluma kazandırılması hedeflenen ligde, Kocaeli  Yeni Doğan  ilk sırada yer alıyor.

Eren ARSLANYILMAZ

 

SAHA: Fener

HAKEMLER: Emre Çiçekçi **, Sedat Görmez **, Uğur Ulupınar **

ZONGULDAK ÖZEL SPORCULAR: Ekrem **, Ahmet ***, Fatih ***, Ömer ***, Burak ***, Yalçın Kavraz ***(Dk. 38 Yalçın Çiçek **), Eşref ***, Uğur ***, Caner ***

MALATYA TURGUT ÖZAL: Okan **, Selami **, Erhan **, Olcay **, Veli **(Dk.31 Mustafa **), Ahmet **, Murat **, Servet **(Dk.59 Yılmaz **), Ali **(Dk.20 Fatih **)
GOLLER: Dk. 10-37 Eşref, Dk.25-35 Burak (Zonguldak Özel Sporcular)

KIRMIZI KART: Dk. 50 Murat (Malatya)