BU HEZİMETİ TELAFİ ETMEK İSTİYORUZ

Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli eldiveni Sinan Ören, deplasmanda 4-0 mağlup oldukları Niğde Belediyespormaçına değindi.

Zonguldak kömürspor’un tecrübeli file bekçisi Sinan Ören, Niğde Belediyespor gibi takımdan 4 tane gol yemelerinin kendilerine yakışmadığını söyleyerek, Kahramanmaraş maçına iyi hazırlanarak mağlubiyeti telafi etmek istediklerini vurguladı. 

‘’Niğde yenilgisinden ders çıkarmak gerek’’

Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli file bekçisi Sinan Ören, Niğde yenilgisinden ders çıkarmaları gerektiğini söyleyerek, ‘’Niğde gibi bir takımdan 4 tane gol yemek gerçekten kötü bir durum. Orada sahanın içerisinde ki herkesi eleştirmek gerekiyor bence. Dünden ders çıkarıp önümüze bakmamız gerekiyor’’dedi. 

‘’Kahramanmaraş maçına iyi motive olarak kazanmak istiyoruz’’

Kahramanmaraş maçına iyi motive olarak kazanmak istediklerini söyleyerek, ‘’ Önümüzde şimdi Maraş maçı var. Bu hezimeti telafi etmek istiyoruz. Buraya gelecek taraftarlarımıza iyi futbol ve iyi sonuç armağan etmek istiyoruz. Başta dediğiniz gibi bu kadar değişkenlik olmaması gerekiyor. Burada ki temel faktörün motivasyon eksiği olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlarımızla da konuştuk zaten. Artık Maraş maçında iyi motive olup iyi sonuç almak istiyoruz’’diye konuştu.