Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Şenol Demir, hafta sonu deplasmanda 1-0 kaybettiğimiz Konya Anadolu Selçukluspor maçını ve yarın Ziraat Türkiye Kupasında deplasmanda oynayacağımız Tuzlaspor maçını ve değerlendirdi. 
Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Şenol Demir, Konya Anadolu Selçukluspor maçında güzel bir oyun ortaya koyduklarını söyleyerek, bir türlü aradıkları golü bulamadıklarını vurguladı. Demir ayrıca Ziraat Türkiye Kupası maçında yarın Tuzlaspor karşısında, şans bulamayan oyunculara görev vereceğini ve kupa gidebildikleri yere kadar gideceklerini söyledi. 
“Konya maçında üstün oynamamıza rağmen kaybettik”
Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Şenol Demir, Konya karşısında üstün oynamalarına rağmen kaybettiklerini söyleyerek, “Konya karşısında üstün oynamamıza rağmen beraber kalsak üzüleceğimiz bir maçta kaybettik. Çok net pozisyonlarda bulduk. Rakibin bir tane bile pozisyonu yok. Duran topta kendi kalemize attığımız gol şans eseri oldu.  Kontradan yakalandık. Gol bulmak için ararken ister istemez açık veriyorsun. Ben çocukların oyunundan isteğinden memnunum. Müsabakaya belki yansımadı bu ama bundan sonra ki müsabakalarda yansıyacağını düşünüyorum. Bu kadar pozisyona girdiysek demek ki doğru yoldayız. Ama mücadeleyi bırakacak halimiz yok. 1-0 yenildik diye de küsecek halimiz yok. Oyuncularımıza laf söyleyecek halimizde yok. Gol kaçıran da benim oyuncum. Geçen hafta atanda benim oyuncum. Bundan sonra ki hafta da gol atacak oyuncular benim oyuncularım. Oyuncularıma ben güveniyorum. Önümüzde maçlarda Fethiyespor maçında sahaya yansıtacaklarını düşünüyorum ”şeklinde konuştu.  
 “Kupa maçında takımda şans bulmayan oyunculara görev vereceğim”
Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Şenol Demir, Kupa’da takımda şans bulmayan oyunculara görev vereceğini söyleyerek, “Geçen sene bir şeyler söyledik sonra onu bir yerlere çektiler. Aslında doğru olanı söylememizi rağmen ama işi başka boyuta çevirdiler. O yüzden kupa maçı bu. Çocuklara galip geldiklerinde niye galip geldiniz diyecek halimiz yok. Ama bizim için hayati önem taşıyan lig. Zorlu bir lig. Orada biraz daha şans bulamayan arkadaşlara görev vermeyi düşünüyoruz. Onlarda bu takım oyuncularıysalar onlarda ellerinden gelen mücadeleyi ortaya koyacaklar.” 
“Bizim için en önemlisi lig”
Önceliklerinin lig olduğunu ifade eden teknik direktör Şenol Demir, “Aynı şekilde Tuzlaspor’unda aynı şeyi yapacağından eminim. Çünkü 2 gün sonra Perşembe Cuma sonra bizim Fethiyespor maçımız var. O bizim için daha önemli. Bizim için en önemlisi lig. Gidersek de niye gittiniz diyecek halimiz yok. Geçersek de yolumuza devam ederiz ”dedi. 
Emre Can BAYRAM