BU SEZON ŞAMPİYON YA DA EN KÖTÜ PLAY OFF’A KALIRIZ

2015-2016-2017 sezonunda Zonguldak Kömürsporforması giyen ve ardından Yeni Orduspor’a transfer olan 28 yaşında ki orta saha oyuncusu Turan Yılmaz  1 sezonluk ayrılan ardından tekrar yuvaya geri döndü. Başarılı orta saha oyuncusu Turan Yılmaz, ayağının tozuyla iddialı açıklamalarda bulundu.

28 yaşında ki başarılı orta saha oyuncusu Turan Yılmaz yuvaya tekrar döndüğü için mutlu olduğunu söyleyerek, iyi bir gruba düştüklerini ve bu sezon şampiyonluk ya da en kötü play’a kalacaklarını söyledi. 

‘’Yuvama döndüğüm için mutluyum’’

Zonguldak Kömürspor’un 28 yaşında ki orta saha oyuncusu Turan Yılmaz, tekrar yuıvaya döndüğü için mutlu olduğunu söyleyerek, ‘’Tekrar yuvama geldiğim için mutluyum. Transferimde emeği olan herkese teşekkür ederim. Burası benim evim. İnşallah iyi bir sezon geçiririz. Bende buna katkı vermek istiyorum. Burası tanıdığım bildiğim bir yer. Bu sezon taraftarımızın desteği başarıları yakalayacağımızı düşünüyorum’’dedi. 

‘’Kan değişikliği için Yeni Orduspor’a transfer oldum’’

Kan değişikliğinin iyi geleceğini düşündüğü için Yeni Orduspor’a transfer olduğunu ifade eden Yılmaz, ‘’Zonguldak Kömürspor’da sakatlık yaşamıştım. O yüzden bana kan değişikliğinin iyi geleceğini düşündüğüm için Yeni Orduspor’a transfer oldum. İyi ki de kan değişikliği yapmışım. Yeni Orduspor’da12 gol ve 11 asist yaptım. Şimdi tekrar yuvamdayım. Zonguldak Kömürspor forması iye aynı performansı yakalayarak aynı istikrarı sürdürmek istiyorum’’diye konuştu. 

‘’Yeni yönetim kafaya oynayan bir takım kuruyor’’

Zonguldak Kömürspor’un başarılı orta saha oyuncusu Turan Yılmaz, yeni yönetimin kafaya oynayan bir takım kurduğunu söyleyerek, ‘’Şuanda iyi bir takım oluşuyor. Zaten iskelet kadromuz var. Grubumuzda iyi. Yeni yönetimde kafaya oynayan bir takım kuruyor. Ben inanıyorum şampiyonluk ya da bu sene en kötü play off oynayacağız. Çünkü gerçekten iyi bir kadro yapısına sahibiz. Taraftarımızın desteği ile büyük başarıları yakalayacağımızı düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah bu sene Zonguldak halkına ve taraftarına o şampiyonluğu yaşatacağız’’diye konuştu. 

Emre Can BAYRAM