Spor Toto 3’üncü Lig’de şampiyonluk hesapları yapan Zonguldak Kömürspor, Nilüferspor ile berabere kalarak  bu hedefi doğrultusunda ağır bir yara aldı. Geçtiğimiz haftayı da Çorum Belediyespor beraberliği ile kapatan kırmızı-lacivertli takım, yaşanan bu puan kayıplarının ardından zirvenin gerisinde kaldı. Nilüferspor karşısında aldığı beraberlikle , puantaj da 37 puanla 3’üncü sırada yer alan Zonguldak Kömürspor, Tuzla ve Darıca’nın kazandığı haftada zirvenin 7 puan gerisine düştü.

“YİNEDE BİZ BU YARIŞIN İÇİNDEYİZ”

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Cahit Terzi, Nilüferspor maçı hakkında açıklamalarda bulundu. Maça çok iyi başladıklarını ancak gol fırsatlarından yararlanamayarak berabere kaldıklarını söyleyen Terzi, “Saha ve seyircimiz önünde maça iyi başladık. Ancak son vuruşlarda eksik kaldık. Birçok gol pozisyonuna girdik ama bunarı değerlendiremedik.  Aldığımız beraberlik sonrası zirve  7 puan gerisine düştük. Yinede biz bu yarışın içindeyiz. Sonuna kadar bu yarışın içinde olacağız. Bndan sonra asla puan kaybına tahammülümüz yok. Nilüferspor maçı son puan kaybımız olacak. Artık çıkışa geçmemiz gerek” dedi.

“GOL SIKINTISI ÇEKİYORUZ”

Gol  sıkıntısı çektiklerini belirten Terzi, “Çorum ve Nilüfer maçlarında gol atamadık. Bu büyük bir sıkıntı. Bunun üzerinde çalışacağız. Golleri atamadığın takdirde ya berabere kalırsın yada yenilirsin” dedi.

“KAPANAN TAKIMA UZUN OYUNCULARLA GOL ARADIK”

Teknik Direktör Cahit Terzi,  Nilüferspor maçında şans vermediği Suat’la ilgi spor kamu oyunu aydınlatıcı açıklama yaptı. Terzi, karşılaşmada rakip takımın kapandığını, bu tür takımlara karşı uzun oyuncularla hücum etmek gerektiğini söyleyerek, “Suat gerçekten çok iyi bir oyuncu. Onun kalitesi tartışılmaz. Bursa Nilüferspor özellikle maçın ikinci yarısında tüm oyuncularıyla kendi yarı sahasında yer aldı. Bu tür takımlara karşı uzun oyuncularla gol aramanız gerekiyor. Bizde bu hamleyi, Semih’i oyuna sokarak ve Rıdvan’ı forvete alarak yaptık. Son bölümlerde de bu hamlelerin işe yaradığını gördük. Ceza sahası içinde pozisyonlar yakaladık ancak bunları gole çevirmedik. Çorum maçında Suat’la başladık. O maçta 0-0 sona erdi” dedi.

Hüseyin Yılmaz Kızılcabölük maçında yok

Zonguldak Kömürspor’un genç oyuncusu Hüseyin Yılmaz, Bursa Nilüferspor maçında gördüğü sarı kartla, kart sınırını aşarak cezalı duruma düştü. Genç orta saha oyuncusu, hafta sonu deplasmanda oynanacak Kızılcabölükspor maçında oynayamayacak.

Yerimizde saydık!

Zonguldak Kömürspor Çorum Belediyespor ve Nilüferspor beraberlikleri sonrası son iki haftada çok önemli puanla kaybetti. Yarışta hesapta olmayan puan kayıpları yaşayan Zonguldak Kömürspor, haftayı 37 puanla yer alan 3’üncü sırada kapattı.