Zonguldakspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, takımın göğüs reklamı olmadan maçlara çıkmaları nedeniyle Zonguldak’ın 5 milletvekillerine seslenerek destek istedi. 
Zonguldak'ın önde gelen fabrikaları olan Eren Enerji, ÇATES, Yurtbay, Çanakçılar ve MFA maske fabrikası bu sezon için sponsor olmadıkları için TFF 2. lig Beyaz Grup'ta ilk iki maçına göğüs reklamı olmadan çıkan temsilcimiz Zonguldakspor'da sponsor arayışları hala sürüyor.
Bu kapsamda Zonguldakspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, göğüs reklamı için Zonguldak’ın 5 milletvekiline seslenerek, göğüs reklamı için şehrin takımına sahip çıkmalarını ve destek olmalarını istedi. 
“Şuana kadar reklam konusunda sadece Asya Su ve Bediş Kuruyemiş destek verdi” diyen Zonguldakspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, ‘’ Birçok takımın siyasetçileri takımı için reklamdan tutunda fazlasıyla destek getiriyor, uğraşıyorlar. Zonguldak milletvekillerimizden diğer siyasetçilerimiz takıma göğüs reklamı için uğraş vermelerini istiyoruz. Gerçekten koca şehirde reklam fakiriyiz’’ ifadelerine yer verdi. 
‘‘’KOCA ŞEHİRDE REKLAM FAKİRİYİZ’’
Zonguldak’ta şuana kadar sadece iki firmadan reklam aldıklarını dile getiren Zonguldakspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, ‘’Zonguldak Türkiye’ye bakan bir şehir. Doğalgaz çıkıyor, kömürü çıkıyor. Ekonomisi her şeyiyle bu ülkeye hizmet etmiş bir şehrin takımının göğsünde bir reklam yok. Bu utanç verici bir durum. Bu reklam konusunda özellikle üstüne basa basa söylüyorum ve doğru olan neyse de söylemeye devam edeceğim. Bize Asya Su hem sırt reklamı verdi hem de iki tane saha reklamı verdi.  Birde Bediş Kuruyemiş reklam verdi. Bu iki firmadan reklam aldık. Zonguldak’ın en büyük firmaları bunlar? Sanırım’’ ifadelerine yer verdi. 

‘’MFA MASKE FABRİKASI SAHİBİ MURAT UZUN REKLAM VEREMEM DEDİ’’

Zonguldak’ın en büyük fabrikaları göğüs reklamı için teklif getirdik ancak bu tekliflerimiz kabul etmediklerini dile getiren Zonguldakspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, ‘’Eren Enerji, ÇATES, Yurtbay, Çanakçılar dünyada markası olmuş fabrikalar ve bunlara teklif getirdik. Özellikle MFA Maske Fabrikası sahibi Murat Uzun’a da teklif yaptık ancak ben reklam veremem’’ ifadelerine yer verdiğini söyledi. 
‘’5 MİLLETVEKİLİ REKLAM İÇİN DESTEK VERMELİ’’
Zonguldakspor’un göğüs reklamı için Zonguldak Milletvekillerine seslenen Zonguldakspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, ‘’Ben buradan tüm Milletvekillerime sesleniyorum, özellikle Ak Parti’nin 3 Milletvekiline sesleniyorum. Lütfen rica ediyorum Eren Enerji, ÇATES, Yurtbay, Çanakçılar MFA maske fabrikası bunlar Zonguldak’ın gururları. Sayın milletvekilleri bu takıma göğüs reklamı şart. Koca Zonguldakspor maça göğüs reklamı olmadan çıkıyor. Asya Su ve Bediş Kuruyemişten başka reklam veren yok her ikisine de Zonguldakspor ve kendi adıma teşekkür ediyorum. Eren Enerji, ÇATES, Yurtbay bunlar daha önce bize destek verdiler ama busene vermediler. Özellikle MFA maske fabrikası dünya markası oldu oda destek veremeyeceğini söyledi. Zonguldakspor’a destek gelmeyince bizde yönetim olarak zorlanıyoruz. Sonrada yönetim ağlıyor diyorlar. Milletvekilleri göğüs reklamı için Zonguldakspor’a destek vermesini bekliyoruz’’dedi. 
‘’SİYASETCİLER UĞRAŞIRSA DESTEK GELİR’’
Bir çok takımın siyasetçileri takımı için reklamdan tutunda fazlasıyla destek getiriyor ve uğraştıklarını dile getiren Zonguldakspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, ‘’Özellikle HD ulusal firması var,  sahibini biz de tanımıyoruz ama her takımın formasında HD reklamı var. Ancak biz ulaşamadık. Milletvekilleri devreye girmeden bu ulusal firmaya ulaşmak zor.  Milletvekilleri Zonguldakspor’a reklam için girişimde bulunmalı. Biz arasak bizi umursamıyorlar, siyasetçi arayınca Eren Enerji, ÇATES, Yurtbay, Çanakçılar MFA maske fabrikası senin de bir katkın olsun. Bunu da siyasetçi derse olur.  Siyasetçi bunu demezse olmaz. Bir çok takımın siyasetçileri takımı için reklamdan tutunda fazlasıyla destek getiriyor, uğraşıyorlar. Milletvekillerimizden diğer siyasetçilerimiz takıma göğüs reklamı için uğraş vermelerini istiyoruz. Gerçekten koca şehirde reklam fakiriyiz’ ’dedi. 
‘’MİLLETVEKİLLERniİ MAÇLARDA GÖRMEK İSTİYORUZ’’
Zonguldak Milletvekillerinin 5’ini maçlarda görmek istediklerini dile getirenspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, ‘’Ben özellikle 5 milletvekillerimize sesleniyorum. Ben siyaset yapmıyorum benim tek derdim Zonguldakspor. Milletvekillerimizi maçlarda görmek istiyoruz. 5 milletvekilimizi maça gelerek yan yana görmek istiyoruz. Bu hareketleri Zonguldak’a bir hakimiyet getirir. Düşünce değişir. Vali, Emniyet Müdürü ve milletvekilleri maça geldiğinde sahada olan hakem bile etkilenir. Ama kimse olmayınca bu takıma hakem bile umursamaz, saden sahipsiz bir takım diyerek yanlış kararlar verebiliyorlar.’’dedi.