Zonguldak Kömürspor’un minikleri, A takımdaki ağabeylerine nazire yaparcasına şampiyon oldu

 

BUNLARDA MİNİK ŞAMPİYON

 

Zonguldak Kömürspor’un gelecekteki yıldız adayları A takımdaki ağabeylerinin ardından kulüp müzesine bir kupa daha koydu. Kömürspor U13 takımı,  yenilgisiz olarak çıktığı  finalde güçlü rakibi Kozlu Taşkömürüspor’u da tek golle devirerek şampiyon oldu.

 

 

**************

 

Zonguldak Kömürspor camiası bir şampiyonlukla daha sevince boğuldu… 

A takımda ki şampiyonluğun ardından bu kez şampiyonluk altyapıda mücadele eden miniklerden geldi. Kömürspor U13 takımı, Kozlu Taşkömürüspor’u 1-0 yenerek sezonu bir kupa ile daha kapattı.

 

GÜÇLÜ RAKİBİNİ DEVİRDİ

Zonguldak U13 Ligi’ne katılan Zonguldak Kömürspor, sezonu mutlu sonla tamamladı. Kırmızı-lacivertli takımın gelecekte yıldız adayları ligde ki başarılarını şampiyonlukla taçlandırdı.  Yenilgisiz olarak Grup maçlarını tamamlayan ardından Play-Off’a çıkan kırmızı-lacivertli minikler yarı finalde Karadonspor’u eleyerek finalde güçlü rakibi Kozlu Taşkömürüspor ile eşleşti. Şampiyonluğun belli olacağı final maçı önceki gün Kozlu Sahası’nda oynandı.  Mücadele Zonguldak Kömürspor’u 1-0 üstünlüğü ile bitti. Kırmızı-lacivertli takıma şampiyonluğu getiren gol Yunus Kerem Güney’den geldi.

KUPAYI BUYURUCU VERDİ

Zonguldak Kömürspor’un minikleri, şampiyonluğu doyasıya kutladı. Büyük sevinç yaşayan minikler kupasını Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Tahir Buyurucu’dan aldı.

ŞENOL HOCA MİNİKLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Zonguldak Kömürspor’un A takım hocası Şenol Demir, miniklerin heyecanına ortak oldu. Kulüp Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk ile birlikte maçı izleyen Demir, maç sonu sahaya inerek, minikleri tebrik etti.

 

10’da 10 yaparak şampiyon olan Zonguldak Kömürspor, 47 gol atıp sadece 1 gol yedi

 

YENİLGİSİZ ŞAMPİYON

Zonguldak Kömürspor U13 takımı yenilgisiz şampiyonluğa ulaştı. Grup maçlarını 8 galibiyetle tamamlayan kırmızı-lacivertli takım, bu başarısını  Play-Off yarı finalinde karşılaştığı Karadonspor karşısında da sürdürdü.  Bu maça  kadar gol dahi yemeyen Minikler, Karadonspor’u 4-1 mağlup etti ve 9’uncu galibiyetini aldı. Son olarak finalde Kozlu Taşkömürüspor’u yenen Zonguldak Kömürspor, üst üste 10’uncu galibiyetini alarak şampiyon oldu. Kırmızı-lacivertli takım  10 maçta 47 gol atarken kalesinde sadece 1 gol gördü.

 

Eren ARSLANYILMAZ