8,5 yıl formasını giydiği Zonguldak Kömürspor ile bağlarını koparan 30 yaşındaki futbolcu Burak Can Et’in yeni adresi belli oldu.  Sağbek oyuncusu, Bölgesel Amatör Lig 3’üncü Grup’ta ilk yarıyı 29 puanla ikinci bitiren Görelespor ile anlaştı.

**************

2010 yılında Galataspor’dan transfer olduğu Zonguldak Kömürspor’da 8,5 yıl forma giyen Burak Et, kırmızı-lacivertli takımla yollarını ayırmıştı. Kırmızı-lacivertli formayı en uzun süreyle giyen ender futbolcuların başında gelen sağbek oyuncusu, 8,5 yıllık sürede önemli başarılar kazandı. 100’ler kulübüne girerek ‘dalya’ diyen ve bu süreçte 2 şampiyonluk kazanan sağbek oyuncusu, iz bırakarak ayrıldığı Zonguldak Kömürspor formasından sonra Bölgesel Amatör Lig’de top koşturacak.

ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİ VERECEK

Geçtiğimiz günlerde Kömürspor yönetimi ile sözleşmesini karşılıklı fesheden 30 yaşındaki tecrübeli sağ bek oyuncusu Burak Can Et, Bölgesel Amatör Lig takımı Görelespor ile anlaştı. Burak Et’in yeni takımı Görelespor, mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig 3’üncü Grup’ta ilk yarıyı 29 puanla 2’nci sırada tamamladı. Tecrübeli oyuncu, yeni takımının 3’üncü gruptaki şampiyonluk mücadelesine katkı verecek.

Emre Can BAYRAM