Zonguldak Kömürspor, iç transferde sağ bek oyuncusu Burak Et ile nikah yeniledi. Dün Kulüp Başkanı Süleyman Caner ile bir araya gelen başarılı savunmacı, her konuda anlaşarak kendini yeniden kırmızı-lacivertli yapan imzayı attı. Zonguldak Kömürspor’da 5’inci yılını yaşayacak Burak, hedefinin yeni bir şampiyonluk yaşamak olduğunu söyledi.

Zonguldak Kömürspor, iç transferde ardı ardına imzaları attırıyor. Kırmızı-lacivertli takım, Serkan Küçük ve Eren Üntürk’ün ardından son olarak sağ bek oyuncusu Burak Et ile nikah yeniledi.

3’üncü Lig’de mücadele edecek Zonguldak Kömürspor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yeni sezonda hedefe oynayacak bir takım kurmak için Teknik Direktör Cahit Terzi’nin raporu doğrultusunda hareket eden Zonguldak Kömürspor, önceliği iç transfere verdi. Zonguldak Kömürspor bu doğrultuda ilk olarak takımda görmeyi istediği oyuncularla ön görüşme geçekleştirdi. Bu görüşmelerde olumlu sonuç aldığı isimleri Zonguldak’a davet eden yönetim, resmi sözleşmelere imza attırdı. Kırmızı-lacivertli takım ilk olarak savunmacı Serkan Küçük ile takımın gol ayağı Eren Üntürk’ün işini bitirdi.

5’İNCİ YILINI YAŞAYACAK

Zonguldak Kömürspor yönetimi iç transferde üçüncü isimle anlaştı. Bu isim Zonguldak Kömürspor’da 4 yıldır top koşturan sağ bek oyuncusu Burak Et… Şampiyonlukta pay sahiplerinden başarılı bek oyuncusu, dün Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve Yönetim Kurulu üyesi Şükrü Öztürk ile bir araya geldi. Taraflar her konuda anlaştı ve Burak 5’inci yılını yaşacağı takımda kendini kırmızı-lacivertli renklere bağlayan profesyonel imzayı attı.

İmza sonrası sıcağı sıcağına konuşan Burak Et, yeniden Zonguldak Kömürspor’da kaldığım için mutluyum. Kendimi evimde gibi hissediyorum. Zonguldak Kömürspor’da yeni şampiyonluklar yaşamak tek hedefim” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ

Burak Et, imza töreni ardından yaptığı açıklamada takımı 2’nci lige çıkarmayı hedefleyeceklerini söyledi

Zonguldak Kömürspor’un iç transferde anlaşma sağladıkları stoper Serkan Küçük ile forvet Eren Üntürk, Başkan Süleyman Caner’in ofisinde resmi sözleşmeye imza attılar