Zonguldak Kömürspor’un basın sözcüsü Erdinç Kargidan, iç ve dış transferler ve yeni sezondaki projeler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Zonguldak Kömürspor’un basın sözcüsü Erdinç Kargidan, görüştükleri oyuncuları 16 Temmuz kadar yetiştirmeyi planladıklarını söyleyerek, oluşturdukları bütçeye göre harekete edeceklerini söylediKargidan, ayrıca yeni sezonda bayan taraftarları da tribün görmek istediklerini ve bununla ilgili projelerinin olduklarının altını çizdi.

Erdinç Kargidan; ‘’16 Temmuz’a kadar transferlerimizi yetiştirmeye çalışıyoruz’’

Zonguldak Kömürspor’un basın sözcüsü Erdinç Kargidan, 16 Temmuz’a kadar transferleri, yetiştirmeye çalışacaklarını söyleyerek, ‘’Turan Yılmaz ile görüşmelerimiz devam ediyor. İç Transferde görüştüğümüz arkadaşlarımız vardı. Sinan Ören, Okan Duran, Kamil İçer, Şevket Güngör, Ercan Coşkun, Mert Caymaz, Hüseyin Yılmaz, Berkan Akdeniz, Cömert Kandemir, Sabri Ege Ömür, Mustafa Söylemez, Kaptan Kaan Akgün ve Berkay Ünlü ile görüşmelerimiz bitti ve yola devam kararı aldık. Dış transferde Turan Yılmaz’ın dışında görüştüğümüz isimlerde var. Okan Eken ve Onur Eriş görüşmelerimizde basında yer almıştı. Okan Eken’in bonservis bedelini yatırdık. Okan ve Onur ile görüşmelerimiz devam edecek. Transferlerimizi 16 Temmuz’a yetiştirmeye çalışıyoruz’’şeklinde konuştu.

Kargidan; ‘’İyi bir sezon geçirmek istiyoruz’’

İyi bir sezon geçirmek istediklerini ifade eden Kargidan, ‘’Birazda Cahit Hocamızın inisiyatifine bıraktık. Biz bütçemize göre hareket edeceğiz. Sadece yönetim ile olacak değil bu işler. Şehrinde sahip çıkması gerekiyor. İyi transferler ile iyi bir sezon ve iyi bir dönem geçirmek istiyoruz. Bunların hepsinin bir araya gelebilmesi için yönetim olarak oluşturduğumuz projelerimiz var’’dedi.

Erdinç Kargidan; “5 bin bayan kombile taraftar projemiz var’’

Zonguldak Kömürspor’un basın sözcüsü Erdinç Kargidan, 5 bayan komineli kadın taraftar projeleri olacağını söyleyerek, ‘’Ben Zonguldak Kömürspor’a kadın eli değsin istiyorum. Ben 5 bin kombineli kadın taraftar istiyorum. Bizim seyircimiz zaten kulübe destek oluyor ama kadın taraftarlarımız spora keyif katacaklardır tribünlerde. Bunun için taraftarlardan destek istiyoruz. STK’lar ile siyasi partiler kadın kolları ile dayanışma içerisinde olacağız. Bu konu ile ilgili çok yakın bir süre içerisinde görüşmelerimiz olacak’’diye konuştu.

Emre Can BAYRAM