AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman’ın Zonguldak Kömürspor’u ziyaretinde öne çıkan başlıklar:

BUTİK STAT

TESİS

 

Zonguldak AKP Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve beraberindeki partililer, Zonguldak Kömürspor idmanını ziyaret etti. Kırmızı-lacivertli takımın Anadolu Üsküdarspor maçı hazırlıkları kapsamında Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda yaptığı idmanı ziyaret eden Karaduman, teknik direktör Şenol Demir ve futbolcularla bir araya geldi. AKP Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, futbolculara hafta sonu oynanacak mücadele öncesi başarılar diledi.

Öte yandan Karaduman, kısım kısım yapılarak Butik Stat haline getirilecek ‘Karaelmas Kemal Köksal Stadı’ hakkında bilgiler aktararak   Zonguldak’ın modern bir stada kavuşacağını söyledi.

Teknik Direktör Şenol Demir, Karaduman’a Zonguldak Kömürspor’un tesis sıkıntısını çektiğini ve bu konu hakkında bir çalışma yapılmasını istediğini söyledi. Karaduman’da Demir’in bu önerilerine karşı, Üzülmez Sahası’nın yeniden  hizmete sokmanın çalışmalarının yapıldığını  ve o sahanın hem amatör futbola hem de Zonguldak Kömürspor’a tahsis edilmesinin gündemde olduğunu söyledi. Karaduman ayrıca, Elvanpazarcık’a yapılacak projenin de Zonguldak Kömürspor’a tesis konusunda hizmet edeceğini bildirdi.