Takvim satışlarını sürdüren Başkan Caner, birlik ve beraberlik mesajları verdi 

BÜTÜN OLMALIYIZ 

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, takvim satışlarını sürdürüyor. Dün yine takvim satışları için esnaflara ziyarette bulunan Başkan Caner,  bugüne kadar  takvim satın alanlara teşekkür ederek,  “birlik ve beraberlikle bir şeylerin üstesinden geleceğimize inanıyorum” dedi.

 ***************

  Otopark dışında  başka sabit geliri olmayan Zonguldak Kömürspor yönetiminin  başlattığı takvim projesi devam ediyor. Kulübe ekonomik gelir sağlamak adına  bastırılan  takvimlerin satışı Kulüp Başkanı Süleyman Caner,  tarafından sürdürüyor.  Kulübün ekonomisini bir nebze olsun hafifleten kombine satışlarının ardından yeni yıl  takvim satışlarına da devam eden Başkan Caner dün, yine esnafların kapısını çaldı.  2017 takvim satışları için esnaf ziyareti yapan Başkan Süleyman Caner, yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik mesajları verdi. Başkan Caner, şimdiye dek takvim satın alarak kulübe destek olan herkese teşekkür etti. İlginin artmasını temenni eden Caner, “Takvim kampanyamız devam ediyor. Satışlarımız devam etmekte. Takvimlere ilgi var ama bu yetmez.  Daha çok ilgi beklemekteyim.  Zondersan’ın sahibi Lütfi Çavuş’a uğradık. Daha önceki kampanyalarımızda da bizim yanımızda yer aldı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Biz birlik ve beraberlik olduğumuz sürece bir şeylerin üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Bizi bu zor günlerimizde yalnız bırakmadığı için kendisine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

LÜTFİ ÇAVUŞ : “DAHA FAZLA DESTEK OLMALIYIZ”

Takvim satın alan Zondersan’ın  sahibi Lütfi Çavuş, Gönlümüz her zaman daha fazla destek olmak istiyor. Ama ekonomik şartlar ve Türkiye’de ki esnaflığın son dönemlerdeki durumu sebebiyle yapabileceğimizin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Başkanımıza özellikle teşekkür ediyorum. Tek başına takvim, kombine çalışmaları yapıyor. Biz Zonguldak halkı olarak daha fazla destek olmalıyız. Daha fazla bu işe gönül vermeliyiz” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ

 

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner’in dünkü ziyaretlerinde takvim satın alarak kulübe destek olan isimler şöyle;  Akmercan Bölge Müdürü Bekir Selçuk (33)  Avukat Mert Öztürkoğlu (3) Zondersan Lütfi Çavuş (20) Avukat Engin Üstünkol (10) Halit Gülay ve Mehmet Ali Egin (10) Harun Balcı (5)