Transfer Merkez TV Komitesi Sezon Ortası Ödülleri'nde Zonguldak Kömürspor’un Tecrübeli Teknik Direktörü Şenol Demir’i ödüllendirdi.     
Transfer Merkez TV Komitesi 2 .Lig Kırmızı Grupta play-off mücadelesi veren ve ilk devreyi 19 maçta 9 galibiyet, 4 beraberlik, 6 mağlubiyet ile 31 puan toplayan Zonguldak Kömürspor’un Tecrübeli Teknik Direktör Şenol  Demir’i bir çok önemli Teknik Direktör arasında 3. olarak belirleyerek Bronz takımın Teknik Direktörü olarak ödüllendirdi.  
Ayrıca kısıtlı imkanlarla bir çok önemli takımların Teknik Direktörlerini geride bırakan Zonguldak Kömürspor’un Tecrübeli Teknik Direktörü Şenol Demir’in imkanların daha iyi olması halinde neler yapabileceğini de göstermiş oldu.  
Transfer Merkez TV Komitesi  tarafından yapılan açıklama ise şu şekilde “Transfer Merkez TV Sezon Ortası Ödülleri'nde bronz takımın hocası 2.Lig Kırmızı Grupta mütevazi kadro yapısıyla iyi puan toplayan Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Şenol Demir oldu.” dedi
Özellikle Transfer Merkez TV Sezon Ortası Ödülleri'nde altın takımın Teknik Direktörü  2.Lig Kırmızı Grubu Kocaelispor ve İskenderunspor gibi takımların önünde lider bitiren Bucaspor'un Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar olurken, gümüş takımın Teknik Direktörü 2.Lig Kırmızı Grupta kadro kalitesinin üstünde puan toplayan Serik Belediyespor teknik direktörü Cem Kavçak olarak belirledi. 
Öte yandan Transfer Merkez TV Sezon Ortası Ödülleri'nde TM Scouting Özel Ödülü 2.Lig Kırmızı Grupta Vanspor'a geldikten sonra takımı play-off hattına yükselten Teknik Direktör Ümit Bozkurt oldu.  
Haber: Selçuk KOÇAKLI

Kömürspor ve Serik Belediyespor'a ceza yağdı... Kömürspor ve Serik Belediyespor'a ceza yağdı...