Twitter üzerinden satılan Wesley Sneijder’in forması, spor malzemesi olarak Kayıkçılar İlkokulu’na gönderildi

 BÜYÜK JEST

 Kayıkçılar İlkokulu öğrencileri yeni formalarına kavuştu… Eğitim gönüllüsü Emrah Karahan’ın Kayıkçılar İlkokulu öğrencileri adına twitter hesabından satışa çıkardığı, Wesley Sneijder’in tüm takım imzalı forması, hayırsever bir işadamı tarafından satın aldındı. Formadan gelen gelir ile spor malzemelerine kavuşan minikler, yeni formalarıyla da ilk maçına çıktı.

 *********************

 Eğitim gönüllüsü Emrah Karahan’ın Çaycuma İlçesi’nde eğitim veren Kayıkçılar İlkokulu öğrencileri  adına başlattığı yardım kampanyasına hayırsever  bir vatandaş  bağışta bulundu.  Sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra bir çok yardımlar yaparak çevresinde eğitim gönüllüsü olarak bilinen  39 yaşındaki Emrah Karahan,  geçtiğimiz aylarda Zonguldak’ın Çaycuma İlçesi’nde eğitim veren Kayıkçılar İlkokulu’ndan gelen çağrıyla harekete geçti.  Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder’in tüm takım imzalı formasını okulun spor malzemelerinin karşılanması için satışa çıkaran Emrah, yardım kampanyasına destek buldu. İsminin verilmesini istemeyen hayırsever bir vatandaş, twitterdan Emrah ile iletişime geçerek Wesley Sneijder’in formasını satın aldı. Biçilen fiyat üzerinden satılan formadan gelen tutar ile Kayıkçılar İlkokulu öğrencilerine ilk etapta futsal topu ve formaları ulaştı.  Diğer spor malzemeleri ise yola çıkmak üzere hazır bir şekilde bekliyor.

YENİ FORMALARLA İLK MAÇA ÇIKTILAR

Emrah Karahan’ın girişimleri sonucu satılan formadan gelen gelir ile alınan formalar okula gönderilerek  öğrenciler ilk maça çıktı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar arası Futsal İl Birinciliği’nde yeni formaları ile maça çıkan öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okundu.

İşte Kayıkçılar İlkokulu’na alınan malzemeler:

Slalom takımı (2 Adet), huni (15 Adet), Futbol topu (10 adet), Hentbol topu (7 adet), Voleybol topu (10 adet), voleybol filesi (2 adet), masa tenisi raketi (7 çift) Futsal topu (4 adet), Bocce petenk 8’li (2 adet), jimnastik minderi (4 adet), hamsbaal seti (2 adet), 45 cm dart tahtası (5 adet), 60 cm sıçrama engeli (5 adet), 2 kg döküm gülle (2 adet)

Eren ARSLANYILMAZ