Yedek futbolcular, kendilerine kadroda yer bulmak için canlarını dişine taktı

 BÜYÜK MÜCADELE

 Sakat ve cezalı oyuncuların çokluğunda kadroya girmekte zorlanan futbolcular hırs yaptı. Bu mücadele dünkü çift kaleye yansıdı. Şenol Demir’in gözüne girmek isteyen yedek oyuncular,  dünkü çift kalede büyü bir mücadele verdi.

************   

Zonguldak Kömürspor, zorlu İstanbulspor maçı hazırlıklarını tamamladı. kırmızı-lacivertli takım, dün Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda İstanbulspor maçının teknik ve taktik hazırlığını yaptı. Zonguldak Kömürspor’da teknik direktör Şenol Demir idman öncesi futbolcularla kısa bir toplantı yaptı. Oyuncularını etrafına toplayan Demir,  İstanbulspor’un iyi ve kötü yönlerini bildiklerini ve herkesin üzerine düşen görevi laiki ile yapmasını istedi. Ardından ısınma hareketleriyle başlayan idman yarı alanda çift kale maçla devam etti.

KIRA KIRANA İDMAN

Zonguldak Kömürspor’da son haftalarda yaşanan talihsiz sakatlıklar nedeniyle  kadroya girmekte zorlanan futbolculara şans doğdu. Kırmızı-lacivertli takımın yedekleri ve genç oyuncuları, önce teknik direktör Şenol Demir’in gözüne girebilmek sonrasında kadroya girebilmek için yarıştı. Futbolcular arasında bu rekabet  idmanın kıra kırana geçmesine neden olurken, Şenol Demir’i de memnun etti.

Sefa ve Okan düz koşu yaptı

Zonguldak Kömürspor’da  sakatlığı devam eden ve tedaviden dönen Sefa Aksoy ile dizinde ki ağrıları nedeniyle önceki günkü idmana çıkmayan forvet Okan Eken idmanı düz koşu ile tamamladı. Sefa’nın İstanbulspor  maçında oynamasının zor olduğu öğrenilirken, Okan’ın durumu maç günü belli olacak. Bu ikiliye genç oyuncu Samet’te katıldı.

 

Eren ARSLANYILMAZ