Zonguldak Kömürspor’un futbol Şube Sorumlusu Hacı Demir, takımdan ayrılmak istediği iddia edilen Onur Eriş ve takımın başına getirilmesi planlanan Cahit Terzi Hakkında önemli açıklamalarda bulundu

Zonguldak Kömürspor’un futbol şube sorumlusu Hacı Demir, hoca konusunda Cahit Terzi ile görüştüklerini söyleyerek, Salı günü yeni yönetimle toplanarak, hoca ve transfer çalışmalarına başlayacaklarını vurguladı.

Hacı Demir; ‘’Terzi bizden haber bekliyor’’

Hoca konusunda kongreyi beklediklerini ifade eden Futbol Şube sorumlusu Hacı Demir, ‘’Şuan hoca konusunda kongreyi bekliyoruz. Kongrenin ardından toplanarak hoca konusuna karar vereceğiz. Takımın başına geçirmek konusunda Cahit Terzi ile görüştüm. Bizden haber bekliyor. Ama yönetim olarak toplanarak buna karar vereceğiz’’dedi. 

Demir; ‘’Onur bizim sözleşmesi devam eden oyuncumuz’’

Zonguldak Kömürspor’un Futbol Şube Sorumlusu Hacı Demir, Onur Erişin gitme gibi bir düşüncesi olmadığını söyleyerek, ‘’Onur sözleşmesi devam eden bir oyuncumuz. Bize gitmek istediği konusunda bir şey söylemedi. Taraftar ve camia olarak Onur Eriş’i seviyoruz. Ondan memnunuz. Onur bizim oyuncumuz. İnşallah Onur gelecek sezonda bizim formamıza giyecek’’dedi.

Hacı Demir; ‘’Salı günü hoca ve transferler çalışmalarına başlayacağız’’

Salı gününden itibaren hoca ve transfer çalışmalarına başlayacaklarını ifade eden Demir, ‘’Kongrenin ardından Salı günü toplanarak hoca ve transfer çalışmalarına başlayacağız. Önceliğimiz hoca. Ardından da bütün ağırlığımızı transferlere vereceğiz. Zonguldak Kömürspor’a yakışır bir kadro kuracağız’’diye konuştu.

Emre Can BAYRAM