3 yıldır Zonguldak Kömürspor forması giyen başarılı sol bek oyuncusu Ercan Coşkun Kızılcahamam kampını değerlendirdi.  

Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli oyuncusu Ercan Coşkun, bu sezon geçen sezona göre daha zor bir gruba düştüklerinin altını çizerek, buna rağmen hedeflerinin şampiyonluk ya da play off olduğunu söyledi. Çoşkun, Kızılcahamam kampının çok iyi geçtiğini ve hazırlık maçlarında alınan skorların önemli olmadığını vurguladı.

“Kızılcahamam kampı çok iyi geçti”

Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli oyuncusu Ercan Coşkun, Kızılcahamam kampının çok iyi geçtiğini söyleyerek, “Kızılcahamam kampı çok iyiydi. Yeni gelen arkadaşlarımızda takıma adapte oldu. Hepsi çok iyi oyuncular. Hocamızın bize verdiği emekler doğrultusunda hem eski arkadaşlar olsun hem de yeni gelen transferlerle çok güzel uyum sağladık. Şuan için her şey çok iyiye gidiyor. İskelet kadromuzun olması bizim için avantaj.”

“Hazırlık maçlarında skor önemli değil”

Kızılcahamam kampında hatalarını gördüklerini ifade eden Coşkun, “Kızılcahamam kampında 3 hazırlık maçı yaptık. Sonuç olarak başarısız ama bizim için şuan skor önemli değil. Biz hazırlık maçlarında kendimizi ve hatalarımızı görüyoruz. Ona göre hocalarımızda bize gerekenleri yaptırıyor. Önümüzde Bolu kampı var. Hocamızda Bolu kampında kafasında ki ilk 11 oluşturacak. “

“Performansım daha da yükselecek”

Zonguldak Kömürspor’un sol bek oyuncusu Ercan Coşkun, bu sene performansının daha da yükseleceğini söyleyerek, “Bura da bir Cahit Terzi hocamızın dönemi geçti. Cahit hocamızın döneminde biraz forma şansı bulamadım. Sonra Şenol Demir hocamız geldi. İnandı güvendi ve oynattı. Oynadık. Üstüne koymaya çalıştık. Bazen düşüşlerimiz oldu. Bazen de yükselişlerimiz oldu. Bu sene hocam benden ne beklerse bende daha iyisini yapmak için elimizden geleni yapacağız. Performansım daha da yükselecek. Zonguldakspor’un iyi yerde olması için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz” şeklinde konuştu.

“Hedefimiz ya şampiyonluk ya da play off”

Bu sene hedeflerinin ya şampiyonluk ya da play off olduğunu söyleyen Coşkun, “Yaptığımız transferler nokta transferler. Kamil, Şevket, Hasan ve Ekrem ağabey gibi nokta transfer yaptık. Bu sene hedefimiz ilk beşin içerisine girerek ya play off ya da şampiyonluk hedefliyoruz. Camia olarak da bunu yürekten istiyoruz. Çün ki geçen sezon ligi tanıdık. Gördük ”dedi.

“Zor bir gruba düştük”

Zonguldak Kömürspor’un başarılı sol bek oyuncusu Ercan Coşkun, zor bir gruba düştüklerini söyleyerek, “Gerçekten zor bir gruba düştük. Yaklaşık bence 10 takım kafaya oynayabilir. Düşen bile ligin sonuna kadar belli olmaz. Ama bu sezon gerçekten çekişmeli maçlar bizi bekliyor. Ama bunun üstesinden geleceğimize adım kadar eminim. Çünkü biz iyi bir takımız ”dedi.  

 

 Emre Can BAYRAM