Kaleci Safa ile anlaşarak sezonun ilk transferini yapan Ereğli, dış transferde Canberk ve Sinan Çalışkan’ı görüşme odasına çağırdı

 CANBERK VE SİNAN GÖRÜŞME ODASINA

Ereğli Belediyespor, iç ve dış transferde bugün atağa kalkacak. Eflatun-beyazlı takım, daha önce İsmail Yalçın’ın rapor verdiği ve günler öncesinden ön görüşme yaptığı futbolcularla yeniden masaya oturacak. Kaleci Safa’yı elinden kaçırmak üzere olan Ereğli, dün oyuncu ile görüştü ve sezonun ilk anlaşmasını yaptı. Safa’yı elinde tutan Ereğli,  dış transferde Canberk ile büyük olasılıkla anlaşırken, Serdivanspor’dan Sinan Çalışkan ile masaya oturacak.

 

*************

 

Transfer hareketliliğin yaşandığı bir başka takım Ereğli Belediyespor… Bölgesel Amatör Lig’de Zonguldak’ı temsil edecek eflatun-beyazlı takım, transfer görüşmelerine  yeniden başladı. Günler öncesinden İsmail Yalçın’ın kadroda düşündüğü isimlerle masaya oturan yönetim, bugün  o isimlerle bir kez daha görüşme yapacak.  Ereğli Belediyespor’un iç transferin yanı sıra dış transferde de iki futbolcuyla masaya oturacağı öğrenildi.

CANBERK VE SİNAN YÖNETİMLE GÖRÜŞECEK

Ereğli Belediyespor, dış transferde Kilimli Belediyespor’dan forvet Canberk Taşdeler ile Serdivanspor’un kanat oyuncusu Sinan Çalışkan’ı görüşme odasına çağırdı.  Geçtiğimiz sezon Zonguldak’ı Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden Kilimli Belediyespor’un forvet oyuncusu Canberk ile Pazartesi bir görüşme yapan yönetim bugün son bir kez daha görüşecek. Alınan bilgiye göre,  ön görüşmede pürüzlerin olduğu ve büyük ölçüde Canberk   Ereğli ile anlaşacak.

SAFA İLE YENİDEN

Bugün iç ve dış transfere ağırlık verecek Ereğli Belediyespor, Kozlu Belediyespor’un da ilgilendiği kaleci Sefa Sakıpcan’ı elinde tuttu. Eflatun-beyazlı takım, yeni sezonda ilk anlaşmasını genç file bekçisi ile yaptı. Safa ile nikah yenileyenEreğli, oyuncusunun rakibi Kozlu’ya gitmesine izin vermemiş oldu.

Eren ARSLANYILMAZ

****Sinan Çalışkan Serdivanspor’da çıktığı 21 maçta rakip fileleri 7 kez sarstı

 
                               ***Pazartesi Canberk ile bir görüşme yapan ve ufak pürüzlerin dışında anlaşan yönetim, futbolcu ile bugün bir görüşme daha yapacak