Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Zonguldak’a bir türlü yapılmayan yeni stat konusunda açıklama yaptı.  
Yıllardır tüm şehirlerin milletvekilleri şehirlerine yeni stadyumlar yaptırırken, Zonguldak milletvekillerin ise şehre bir türlü yeni stat kazandıramadıklarını belirten Caner,"Yeni stat konusunda en az 6 tane Bakan ve kaç tane Milletvekili gördüm vaatleri gördüm. Pes ettim artık. Türkiye’nin en ücra köşesine yapsınlar. Bu madenci kenti için, 5.000 şehit vermiş kent için bir stat layık görülmüyorsa istediklerini yapabilirler. Biz mahalle arasında da oynarız, kaldırımda da.

EN AZ 6 BAKAN GÖRDÜM KAÇ TANE DE MİLLETVEKİLİ GÖRDÜM

Birçok şehrin milletvekilleri şehirlerine yeni statlar kazandırdı. Yıllardır Zonguldak’a yeni stat yapılsın diye uğraştık. Ancak ne yaparsak yapalım bu konuda bir türlü başarılı olamadık. Stadı nereye istiyorlarsa artık oraya yapsınlar. Ben sezonun başında açıklamamı yapmıştım. Zonguldak’ta artık stat ile ilgili hiçbir talebim yok. En az 6 tane Bakan gördüm, kaç tane de milletvekili gördüm. Vaatleri gördüm. Pes ettim artık. Nereye istiyorlarsa oraya yapsınlar. Türkiye’nin en ücra köşesine yapsınlar. Bu madenci kenti için 5.000 şehit vermiş kent için bir stat layık görülmüyorsa istediklerini yapabilirler. Biz Zonguldakspor olarak mahalle arasında da oynarız, kaldırımda da oynarız" dedi.