Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldakspor, Kulüp Başkanı Süleyman Caner 2-2 biten Kahramanmaraşspor maçı ve yarın saat 13.00’da oynanacak olan Manisa FK maçını değerlendirdi.
Kahramanmaraşspor maçında hakem hatası nedeniyle maçın 2-2 bittiğini belirten Caner, "İlk yarıyı 2-1 önde kapatsaydık belki de maç öyle bitecekti. Nasip olmadı 1 puanla yetinmek zorunda kaldık’’ ifadelerine yer verdi. 
Yarın oynanacak olan Manisa FK’nın çok güçlü bir takım olduğunu belirten Caner, ‘’Manisa FK’nın gücü ortada, ligde açık ara önde gidiyorlar.  Oyuncularımız futbol olarak ne gerekiyorsa sahaya yansıtacaklar. Manisa FK’dan 1 puan ile ayrılmak çok büyük bir başarı olur’’ dedi. 

HAKEM HATA YAPMASA BELKİ DE MAÇI 2-1 KAZANMIŞTIK

Kahramanmaraşspor karşısında galibiyetle ile ayrılmayı çok istediklerini ancak hakem hatası nedeniyle maçın 2-2 berabere bittiğini ifade eden Caner,"2-0 öne geçtiğimiz maçta galibiyetle dönmek isterdik. Hakem hataları öne çıktığı için tam konsantre olamadık. Kalemizde iki gol gördük ilk yarı, berabere bitti. İlk yarıyı 2-1 önde kapatsaydık belki de maç öyle bitecekti. Nasip olmadı 1 puanla yetinmek zorunda kaldık’’dedi. 

OYUNCULARIMIZ MANİSA FK KARŞISINDA ELİNDEN GELENİ YAPACAKLAR

Manisa FK maçının çok zor geçeceğini belirten Caner, "Yarın Manisa FK ile bir maçımız var. Manisa FK’nın gücü ortada, ligde açık ara önde gidiyorlar.  Oyuncularımız futbol olarak ne gerekiyorsa sahaya yansıtacaklar inşallah. Oradan 1 puanla ayrılmak çok büyük bir başarı. İnşallah takımımız elinden geleni yapacaktır’’dedi.