Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldakspor’da Kulüp Başkanı Süleyman Caner, 15. Hafta maçında oynanan  ve  0-0 berabere biten Sarıyerspor maçını değerlendirdi. Caner, “Sarıyerspor  kuvvetli bir takımdı. Bizde de eksikler var. Stoperimiz yok, bir futbolcumuz COVİD-19 nedeniyle karantinada. Takım oyunu oynadık. Herkes sahada hemen hemen hatasız oynadı. Net pozisyonlarımız vardı. Onları değerlendirebilseydik galip gelmemek elde değildi. 1 puanla yetindik. Bu da iyi bir sonuç.” İfadelerine yer verdi.  

BAHANE ÜRETMEYE GEREK YOK

Caner, “Desteksiz, sıkıntılar içerisinde yoğurulan bir takım, buradan da puan almayı bildiyse buna şükrediyoruz. Her zaman söylüyorum; Zonguldak ilini temsil eden tek profesyonel takım var. Ama destek görmüyor. Destek göstermemek için lütfen bahane üretmeyelim destek olalım. Destek olunmaz da eğer lig ayağımızın altından kayarsa, kendimizi alt liglerde buluruz. Zonguldakspor için destek zamanı. Hiçbir şey için geç değil. Kent olarak birlik olup el ele verirsek her şeyin üstesinden geliriz”dedi.

“İHALESİ 12 ŞUBATTA YAPILACAK”

Otopark ihalesinin 12 Şubat 2021 yılında yapılacağını belirten Caner, “Pandemi nedeniyle geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi proje üretemiyoruz, taraftar gelirimiz de yok. Yönetimdeki arkadaşlarımız elinden geleni yapmaya çalışıyor. Eski Valimiz Ali Kaban ve eski Belediye Başkanımız Muharrem Akdemir döneminde kulübe gelir için Lavuar Alanı kulübümüze verildi.  Ancak Şubat ayı içinde burası ihale edilecek, elimizden gidecek. Kentin yetkilileri kulüp için yeni bir kaynak bulunma konusunda bize yardımcı olacaklardır. Buna inanıyorum”dedi

“BÖYLE GİDERSE ALT LİGE DÜŞERİZ”
 
Caner: “Bu takım şirket takımı diye bahane ediliyor. Bu takım Çanakkale’ye gittiğinde de şirket takımıydı. Bu takım Zonguldak’ın takımı. Bahaneleri bırakmamız lazım. Biz her türlü fikirlere açığız. Kim ne diyorsa oturur konuşuruz. Elimizdeki imkanlar bunlar. Kimse Zonguldakspor’u yok saymasın. Bugün Ankara’ya, İstanbul’a gitsek insanlar bizi çevirip takım ne olacak diye soruyor. Bu takım hepimizin. Bu takımın bu kısıtlı imkanlarla buralara kadar gelmesi mucize. Ancak kıymetini bilmiyoruz. Bu takım bu yıl bu ligde kalacak. Gelecek yıllarda da üst liglere sıçramamız lazım” dedi.