Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Ligin 5. Haftasında oynanan ve 90+6 yenilen gol sonrasında kaybedilen Sancaktepe FK maçını değerlendirdi. 

Futbolcuların çok iyi bir mücadele ettiğini Ancak, Maçı yöneten hakem Erdem Demirtaş  Sancaktepe FK’nın  gol atana kadar maçı uzattığını belirten Caner,  Onlar gol attı maç bitti. Federasyon nerede Zonguldak düşmanı varsa vermeye devam ediyorlar diyerek hem TFF’ye hem de maçın hakemi Erdem Demirtaş’a tepkisini dile getirdi. 

ONLAR ATTI MAÇ BİTTİ

Caner, ‘’Maçla ilgi diyecek bir şey yok. İyi bir mücadele verdik. Hakem gol atana kadar maçı uzattı. Gol attılar maçı bitirdi. Maç onlar gol atana kadar devam etti. Onlar gol attı maç bitti. Bu kadar işte federasyon görsün baksın hakemleri görsünler. Nerede Zonguldak düşmanı varsa vermeye devam ediyorlar, vermeye devam etsinler’’dedi.

TFF Kulüp Lisans Kurulunun, Zonguldakspor'u ulusal lisansa layık görmesi nedeniyle de açıklama yapan Caner, "Kimse kimsenin kötülüğünü istemez. O takımlarda tamamlasalardı eksik evraklarını, almasaydılar puan silme cezasını. Bizim evraklarımız tamamdı ve lisansımızı aldık. İnşallah daha iyiye gideriz’’ dedi.