CAPETİ, KARAELMAS’A FENA PATLADI

Capeti Merkez AtölyesporKaraelmassporengelini 6 golle geçti. İlk yarıda rakibine 1 gol atan Capeti Merkez Atölyespor, ikinci yarı rakibi Karelmasspor’u adeta gol yağmuruna tuttu. 

1.Amatör Merkez Grubunun 11’inci haftasında Capeti Merkez Atölyesspor, Cumartesi günü Fener sahasında küme düşmeme mücadelesi veren Karaelmasspor’u konuk etti. Capeti Merkez AtölyesporKaraelmasspor engelini 6-1 gibi farklı bir skorla geçti. 

Gol kilidini Bahadır açtı

Maça etkili başlayan Capeti Merkez Atölyespor ilk dakikalardan itibaren maçın  kontrolünü ele alan isimdi. Capeti Merkez Atölyespor, 21’inci dakika da Bahadır’ın golüyle 1-0 öne geçti. Golün ardından  beraberlik çabası içine giren Karaelmasspor, gol için yüklense de sonuç alamadı. İlk başka gol olmayınca Capepti Merkez Atölyespor soyunma odasına 1-0 önde girdi. 

İkinci yarı gol yağmuru

İkinci yarı kaldığı yerden devam eden Capeti Merkez Atölyespor, 52’inci dakika da Bahadır tekrar sahne oldu.(2-0)Golün ardından farkı arttırma çabası içine giren Capeti Merkez Atölyespor 58’inci dakika da kaptan Cengiz farkı 3’e çıkardı.(3-0)farkı azaltmak için uğraşan Karaelmasspor aradığı golün dakika 70’de Onur’la buldu.(3-1)Baskıyı iyice arttıran Capeti Merkez Atölyespor, dakika 77’de kaptan Cengiz tekrar sahne aldı.(4-1)Son dakikalara doğru oyunun kontrolünü iyice eline alan Capeti Merkez Atölyespor, 87’de Ahmet ve 90’uncu dakika da Sahmet’le durumu 6-1 getirdi. Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Capeti Merkez AtölyesporKaraelmasspor’u 6-1 mağlup etti. 

Emre Can BAYRAM

SAHA: Fener

HAKEMLER: Uğur Karabulut**, Bayram Tezeren**, Burak Canseven**

KARAELMASSPOR: Erdinç*, Onur**(Dk.50 Berat*), Fatih**(Dk.55 Ergin*) Anıl*, Bura**, Selahattin**(Dk.58 Mustafa**), Mutlu**, Ozan**, Tuncay**, Erhan**, Tufan**

CAPETİ MERKEZ ATÖLYESİSPOR:Muhammed**, Berad***, Emre***, Burak***, İbrahim**, Özer***, Cengiz***, Samet***, Bahadır***(Dk.80 Metin**), Engin***(Dk.80 Berke*), Ahmet***

GOLLER: Dk.21, 52Bahadır, Dk.58, 77 Cengiz, Dk.87Ahmet, Dk.90 Samet(Capeti Merkez Atölyespor), Dk.70 Onur(Karaelmasspor)