Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner,  bugün Çates Santral Müdürü Harun Sarıyı ziyaret ederek sırt reklamı için protokol anlaşması imzaladı. Çatalağzı Termik Santral Müdürü Harun Sarı,  sezon boyunca formaların arkasında çıkacak olan sırt reklamı için 50.000TL, Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner’e verdi. Sarı, ayrıca Zonguldak Kömürspor ve altyapı takımlarının sezon boyunca mazotunu karşılama sözü verdi.  Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Çates Santral Müdürü Harun Sarıya, firma yetkililerine ve çalışanlarına teşekkür etti.

“Biz o yardımların altında kalmayarak şampiyon olduk”

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, geçen sezon Çates’in verdikleri paralarla şampiyon olduklarını söyleyerek, “Öncelikle bu firmanın sahiplerine ve yöneticilerine bizim her şeyimiz Harun ağabeyimize bütün çalışan işçilerimize teşekkür ediyorum. Biz geçen sene de zor şartlarda şampiyon olduk. Bu zor şartlarda takım belki gidecek mazota yoktu ne altyapınsın ne üst yapısının yine Harun ağabey bir telefon açtı bize gerek A takıma gerekse altyapıya sezon boyunca mazotların ı karşıladılar. Bunlar büyük rakamlara ulaşıyor. Bunların sayesinde biz şampiyon olduk. Bu senede sezon boyunca  firma olarak bize  mazot sözü verdi. A takımın ve altyapının mazotlarını tedarikini Çates olarak karşılıyorlar. Onlara yaptıkları bu davranıştan ötürü minnettarız. Biz Zonguldak’a ne kadar yatırımcı gelirse, ne kadar sanayici gelirse bundan memnun oluruz. Onların varlığı hem kent adına hem de takımımıza güç verir. Onun için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Çates olarak kendileri ellerinden geleni yapıyorlar. Diğer sanayi kuruluşu da ellerinden geleni yapıyorlar. Hepsine teşekkürler ediyorum. Onların destekleri ile takım bu günlere geldi. Zonguldak’ta gerekli yatırımcı ve sanayici olmadığından büyük sıkıntı çekiyoruz. Ama bu iki sanayi kuruluşumuz ben görevi başladığımdan beri Bölgesel Amatör Liginden bu yana ellerinden geleni fazlasını yaptılar. Çates’de firma olarak bize ellerin geleni yapmaya devam ediyor. Geçen sezon kötü şartlarda mazot dahi verilmezken Harun Sarı ağabeyimiz bize sahip çıktı. Biz o yardımın altında kalmadık şampiyon olduk.”

“Verilen destekler Zonguldak’a ve Kente verilen desteklerdir”

Saha içi ve forma reklamlarının  yetersizliğinden yetinen Caner, “ Bizlerde formamızın arkasına sırt reklamı olarak Çates’e vereceğiz. Bu reklamların çoğalmasını temenni ediyoruz. Şuan saha da altı reklam var. Ben bundan kent olarak utanıyorum. Bir ikinci lig takımının sahasında 6 reklam var. Bu verdiğiniz reklam paraları Zonguldakspor’a gelir elde ediliyor. Sayın Milletvekillerine buradan bir kez daha sesleniyorum. Bakın 5 Milletvekillerine sesleniyorum. Kimse bir husumetimiz yok olmazda. Ama lütfen takımlarına ve kentlerine destek olsunlar. Verdikleri destekler kentine ve Zonguldak’a verdikleri destektir“şeklinde konuştu.         

“Yardımlarımızın devamı gelecek”

Çatalağzı Termik Santral Müdürü Harun Sarı, Zonguldak Kömürspor’a başarılar dileyerek, “Biz hem Zonguldak’a duacıyız hem de başarıların devamını diliyoruz. Daha üst ligleri çıkmasına başkanımıza dua ediyoruz. Yardımlarımızın kendimizin kapasitemizin yettiğince yapmaya devam edeceğiz. Bunun karşılığında da Zonguldakspor’un ve Zonguldak şehri ismini dışarıda içerde ismini duyurmasını  temenni ediyoruz” dedi.

Emre Can BAYRAM