Çaycuma Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası’nda Su İşleri takımını 9-5 yenen İtfaiye-Zabıta takımı şampiyon oldu.

Bu yıl ikincisi düzenlenen Çaycuma Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası’na Fen İşleri, İtfaiye-Zabıta, Makina ikmal, Temizlik İşleri, Su İşleri ve Çaybel olmak üzere 6 takım katıldı. Tümüyle birim çalışanlarından oluşan takımların katılımıyla yapılan turnuva kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu.

 

YAŞAM PARK ALANI’NDA İLK FUTBOL TURNUVASI

Birinci etabı tamamlanan Filyos Yaşam Park Alanı içinde yer alan halı sahada, 6 Kasım’da başlayan turnuva, tek devreli, lig usulüne göre, 7’şer kişilik takımlarla oynandı. 19 Kasım’da sona eren grup müsabakalarında en fazla puan alan Çaybel- İtfaiye-Zabıta, Su İşleri ve Makine İkmal takımları yarı finale yükseldi. Yarı final müsabakalarında İtfaiye-Zabıta takımı Çaybel’i 3-1, Su İşleri ise Makine İkmal’i 4-3 yenerek finale yükseldi.

 

KUPA UZATMA DAKİKALARINDA GELDİ

Su İşleri ile İtfaiye-Zabıta takımları arasında oynanan final müsabakasını, Çaycuma Belediye Başkan Vekili Cengiz Gökçe, Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Pak, birim amirleri, belediye personeli ve sporcuların aileleri izledi. Oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçen müsabakanın 60 dakikalık normal süresi 5-5 berabere bitti. Uzatma dakikalarında İtfaiye-Zabıta takımı 2 gol bularak karşılaşmayı 9-5 kazanarak şampiyon oldu.



AKKUŞ, GOL KRALI OLDU



Maçın sonunda ilk 3’e giren takımlara kupalarını Çaycuma Belediye Başkan Vekili Cengiz Gökçe verdi. 19 golle gol kralı olan Çaybel takımı futbolcusu Yalçın Akkuş’a da kupa verilen turnuva, toplu halde hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

 

GEÇEN YIL, SU İŞLERİ ŞAMPİYON OLMUŞTU

Geçen yıl yapılan ilk turnuvada ise Su İşleri takımı, İtfaiye-Zabıta takımını yenerek şampiyon olmuştu.