Çaycumaspor’dan müthiş galibiyet. Lacivert-sarılı takım,  sezon başında önemli transferler yapan şampiyonluk adaylarından Gökçebeyspor’u dize getirdi. Cengiz Doğan yönetimindeki Çaycumaspor, Gökçebeyspor’u 2-1 yenerek rakibinin yenilmezlik unvanını elinden aldı.

KUBİLAY’DAN İLK 45 DAKİKADA 2 GOL

Süper Amatör Ligin 4’üncü haftasında Çaycumaspor, 3’te 3 yapan Gökçebeyspor’u konuk etti.  Lacivert-sarılı takım, maça mutlak favori  çıkan Gökçebeyspor karşısında maçın kağıt üzerinde değil sahada kazanıldığını gösterdi. Mücadeleye iyi başlayan ev sahibi Çaycumaspor, 22’nci dakikada Kubilay Sefercik’in golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra etkili ataklarını sıklaştıran Çaycumaspor, farkı ikiye çıkardı. Lacivert-sarılı takımın genç golcüsü Kubilay, 38’inci dakikada kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak skoru 2-0 yaptı. İlk yarı bu skorla sona erdi.

SAVAŞ’IN GOLÜ YETMEDİ

Çaycumaspor, Gökçebeyspor’un ikinci yarıda geri dönüşüne izin vermedi. Skor üstünlüğünü 80’inci dakikaya kadar sürdüren Çaycumaspor, bu dakika içinde savunmada ilk hatasını yaptı ve kalesinde golü gördü. Gökçebeyspor’un tecrübeli oyuncusu Savaş attığı golle farkı bire indirdi: (2-1) Kalan dakikalarda Gökçebeyspor’un çabası sonuç vermeyince mücadele Çaycumaspor’un 2-1 üstünlüğüyle sona erdi. Lacivert-sarılı takım, bu galibiyetle puanını 4 yaparken, Gökçebeyspor 9 puanda kaldı.

 

Emre Can BAYRAM
***ilk galibiyetini Gökçebeyspor karşısında alan Çaycumaspor, puanını 4 yaptı

***Lacivert-sarılı takımın 21’lik golcüsü Kubilay, attığı 2 golle takımına galibiyeti getirdi