Çaycumalı milli sporcular Gençlik Merkezi’nin düzenlediği panele katıldı

Çaycuma Gençlik Merkezi “Gençlerin İyilik Ağacı Projesi”nin tanımı kapsamında bir panel düzenledi. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın tüm yurtta düzenlediği ve gençleri iyiliğe teşvik etme amacı güden  projenin tanıtımı kapsamında düzenlenen panelin önemli konukları vardı. Spora Çaycuma’da başlayarak Türkiye’nin önemli kulüplerinde boy gösteren milli sporcular Ozan Arifoğlu ile Onur Karakabak panelde yer aldı.

Uzun yıllar Beşiktaş Hentbol takımında boy gösteren ve 2013-2014 sezonunda şampiyonluk sevinci yaşayan Ozan Arifoğlu ile Fenerbahçe A2 takımının oyuncusu Onur Karakabak, sezonun bitmesinin ardından tatil için geldikleri Çaycuma’da ilgiyle karşılandı. Hentbol milli takımının vazgeçilmez oyuncusu olan Ozan Arifoğlu ile futbolda ay-yıldızlı takımın çeşitli alt yaş kategorilerinde oynayan Onur Katakabak, katıldıkları panelde soruları yanıtladı.katılımın yüksek olduğu paneli ardından milli sporcular Gençlik Merkez Ebru Sanatı sergisini gezdi.

Panelin sona ermesinin ardından Ozan Arifoğlu ile Onur Karakabak, Çaycuma Kaymakamı Hasan Yaman, Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’ya ziyarette bulundu.