Çaycumaspor, dış çalışmaları kapsamında, Geredespor'un 22 yaşında genç oyuncusu Can Ata Perçin, Bartınspor'un 20 yaşında ki genç oyuncusu Emre Çelebi, Gökçebeyspor'un genç kalecisi Tolga Karakavuz ve Amasraspor'un genç oyuncusu Emre Özdal'ı kadrosuna kattı.

Süper Amatör Lig ekiplerinden Çaycumaspor teknik direktör Ergin Özalp yönetiminde dış transfer çalışmalarına devam ediyor. Çaycumaspor, Bölgesel Amtör Lig ekibi Geredespor'un 22 yaşında genç oyuncusu Can Ata Perçin, Bölgesel Amatör Lig ekibi Bartınspor'un 20 yaşında ki genç oyuncusu Emre Çelebi, Süper Amtör Lig ekiplerinden Gökçebeyspor'un genç kalecisi Tolga Karakavuz ve Süper Amatör Lig ekibi Amasraspor'un genç oyuncusu Emre Özdal'ı transfer etti.  Mavi sarılı ekibin yeni transferleri dün kulüp Başkanı Mehmet Çarşanbalı yönetiminde düzenlenen imza töreninin ardından resmi imzaları attı

''Üst sıraları zorlayacak bir ekip kuruyoruz''

Çaycumaspor Kulüp Başkanı Mehmet Çarşanbalı, yeni sezonda üst sıraları zorlayacak bir ekip kurmaya çalıştıklarını söyleyerek, ''Yeni sezona yakışır ve üst sıraları zorlayacak bir ekip kurmaya çalışıyoruz. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Görütüğümüz ve prensipte anlaştığımız 5 6 oyuncu daha var. Bizlere destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz. Amacımız Çaycumaspor'u en iyi şekilde temsil etmek''dedi.

Emre Can BAYRAM