Çaycuma Belediyespor, transfer sezonunun bitmesine sayılı günler kala geçtiğimiz sezon Kozlu Belediyespor formasını giyen 25 yaşında ki orta saha oyuncusu Yavuz Demiroğlu’nu ve Bartın Ulusçınarspor forması giyen 25 yaşında ki Alp Ahmet Ünal’ı transfer etti…

Süper Amatör Lig ekiplerinden Çaycuma Belediyespor bu hafta deplasmanda oynayacakları Alaplı Belediyespor hazırlıklarını teknik patron Cengiz Doğan yönetiminde sürdürüyor. Ligin ilk haftasında kendi sahasında Ereğli Akınspor’a 1-0 mağlup olan ve son olarak deplasmanda Bayatspor’la 2-2 berabere kalan Çaycuma Belediyespor alınan sonuç ardından yönetim transfer için düğmeye bastı. Çaycuma Belediyespor, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Kozlu Belediyespor forması giyen 25 yaşında ki orta saha oyuncusu Yavuz Demiroğlu ve Bartın Ulusçınarspor’un 25 yaşında ki Alp Ahmet Ünal’ı kadrosuna kattı.

Karabükspor’da profesyonel oldu

Bartınspor altyapısında yetişen 25 yaşında ki tecrübeli oyuncu Alp Ahmet Ünal, sırasıyla, Kardemir Karabükspor, Bartınspor, Soğuksu Yenicespor, Safranboluspor ve son olarak Bartın Ulusçınarspor formasını giydi. Genç oyuncu Ahmet Ünal, 2012 Sezonunda Kardemir Karabükspor’la profesyonel geçiş yaparak, 8 ay sonra Bartınspor’la tekrar amatöre dönüş yaptı.

Bölgesel Amatör Lig tecrübesi var

Uzun yıllar Bölgesel Amatör Lig takımlarında forma giyen 25 yaşında ki orta saha oyuncusu Yavuz Derelioğlu ise Poyracık Bilir Altayspor altyapısında yetişerek, sırasıyla, Bergama Gençlerbirliğispor, Kastamonu1966spor, Muğlaspor, Burhaniye Belediyespor, Bozdoğan Belediyespor, Sındırgı Belediyespor, Uşak Belediyespor, Gemlikspor, Küçükköyspor ve Kozlu Belediyespor formalarını terletti.

Emre Can BAYRAM