ÇAYDEĞİRMENİNDEN TRANSFER ATAĞI

Çaydeğirmeni Belediyespor transferin son gününde 3 oyuncunun işini bitirdi… Çaydeğirmeni Belediyespor, Devrek Belediyespor’un 21 yaşında ki genç oyuncusu Abdulkadir YurtdaşÇaycumaspor’un 25 yaşında ki genç  oyuncusu Murat Ova ve Gökçebeyspor’un 19 yaşında ki genç oyuncusu Emre Erkuş’utransfer etti.

İlk haftayı 4-0’lık Kilimli Belediyespormağlubiyeti ile açan ÇaydeğirmeniBelediyespor, gözünü Kozlu Belediyespormaçına dikti. Tecrübeli teknik adam Serkan Bankoğlu yönetiminde Kozlu Belediyesporhazırlıklarına devam eden ÇaydeğirmeniBelediyespor transferinin son gününde  3oyuncuyu kadrosuna kattı. ÇaydeğirmeniBelediyespor, Devrek Belediyespor’un 19 yaşında ki genç oyuncusu Abdulkadir YurtdaşÇaycumaspor’un 25 yaşında ki tecrübeli oyuncusu Murat Ova ve Gökçebeyspor’un 19 yaşında ki genç oyuncusu Emre Erkuş’utransfer etti. Yeni transferler ÇaydeğirmeniBelediyespor tesislerine gelerek resmi sözleşmeyi imzaladı.

‘’Her geçen gün daha iyi olacağız’’

Çaydeğirmeni Belediyespor teknik patronu Serkan Bankoğlu, Kozlu Belediyesporhazırlıklarının devam ettiklerini söyleyerek, ‘’İlk haftayı Kilimli Belediyespor mağlubiyeti ile açtık. Şimdi ikinci maçımız Kozlu Belediyespor’la oynayacağız. Hazırlıklarımız tamam. Kozlu Belediyespor maçını kazanarak Kilimli mağlubiyetini unutmak istiyoruz. Genç ve dinamik bir kadromuz var.Transferin son gününde 3 oyuncuyu daha kadromuza kattık. İnşallah her geçen daha iyi olcağız’’dedi. 

Emre Can BAYRAM